Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Ultraman
-5 %
Avtor
Rich Roll
Format (cm)
15,5 × 23,5
Število strani
286
Vezava
mehka

Ultraman

Original price was: 27,95 €.Current price is: 26,55 €. + DDV

Prihranek: 1,40 
(-5 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Rich Roll
Format (cm)
15,5 × 23,5
Število strani
286
Vezava
mehka

Ultraman je neverjetna, a resnična pripoved Richa Rolla o eni najbolj spoštovanja vrednih telesnih preobrazb v srednjih letih, kar jih je videl svet. Nekega oktobrskega večera 2006, na dan pred svojim štiridesetim rojstnim dnem, je Rich doživel srhljiv vpogled v lastno prihodnost. Tehtal je dobrih dvajset kilogramov preveč in ni se mogel povzpeti v prvo nadstropje brez predaha. Dojel je, kam ga vodi sedeči življenjski slog.

Večina med nami bi ob tako jasnem spoznanju pogledala proč. Ampak Rich se je povsem zavezal spremembi. Vrgel se je v nov način prehranjevanja, v katerem ni bilo prostora za predelana živila, in kjer je dajal prednost rastlinski hrani. Poleg tega se je zaobljubil, da bo vsak dan treniral, zato se je – zgolj v nekaj mesecih – preobrazil iz zaležanega možakarja srednjih let v neustavljivi stroj. Ko se je Rich devetdeseti dan po začetku telesnega remonta odpravil na lahkotni jutranji tek, na koncu pa je spoznal, da je pretekel skoraj razdaljo maratona, je vedel, da mora stopnjevati svoje cilje.

Knjiga pripoveduje o Richevi izjemni poti do startne črte elitnega tekmovanja Ultraman, na katerem najbolje telesno pripravljeni ljudje sveta pomerijo moči na 515-kilometrski preizkušnji v plavanju, kolesarjenju in teku. Po tem preizkusu je Rich opravil še zahtevnejšega: EPIC 5. To je pet triatlonov – vsak v dolžini »ironmana« in vsak na drugem havajskem otoku – opravljenih v manj kot tednu dni.

Toda Ultraman je mnogo več kot le napeto branje o nizu športnih dosežkov, ki nas navdajajo z osuplostjo, in mnogo več kot praktični vadbeni priročnik za tiste, ki bi radi opravili podobno preobrazbo. Richeva pripoved je res tako zanimiva, da ne moremo odložiti knjige, in res poučna, saj podaja neprecenljive informacije za vsakogar, ki želi preoblikovati svoje telo. A najpomembnejši vidik te knjige je zavzeto pričevanje o človekovi sposobnosti spreminjanja. Izvemo namreč, da se je Rich v otroštvu srečeval s številnimi telesnimi problemi in težavnimi odnosi, v zgodnji odrasli dobi pa se je silovito spopadal z alkoholizmom.


O AVTORJU: RICH ROLL je nastopil na televiziji CNN, revija Men’s Fitness pa ga je označila za »enega od petindvajsetih najbolje telesno pripravljenih ljudi na svetu«. Je diplomant Stanfordske univerze in pravne fakultete Cornell. Z ženo in štirimi otroki živi v Los Angelesu. Kadar ne trenira ali tekmuje, vodi pravno pisarno, specializirano za avtorske pravice. Več o njem lahko izveste na naslovu RichRoll.com.

To fantastično besedilo – deloma spomini, deloma priročnik in deloma velikanska doza zdrave pameti – nas opominja, naj se prebudimo in zaživimo najboljše življenje. Pripravite se na zabavo, predvsem pa se pripravite na navdih.« – MEL STEWART, štirinajstkratni prvak ZDA, bivši nosilec svetovnega rekorda in dobitnik dveh zlatih olimpijskih odličij v plavanju

»Knjiga Richa Rolla, Ultraman, je pričevanje o tem, kako je močan človeški duh zmožen premagati vsako oviro, podreti zidove in na novo opredeliti, kaj je izvedljivo.« – JOHN BRENKUS, pobudnik in voditelj televizijske serije Sport Science na športnem kanalu ESPN ter pisec uspešnice The Perfection Point

»Roll je dosegel marsikaj osupljivega, vendar ga od drugih ekstremnih športnikov ločuje njegova sposobnost, da iz lastnih doživetij izkristalizira navdihujoče in edinstveno pronicljive nauke. Ultraman je fascinantno branje, polno praktičnih napotkov.« – DEAN KARNAZES, pisec uspešnice Ultramarathon Man

»Ko odložiš to knjigo, veš, da imaš vso potrebno moč za preobrazbo svojega življenja na vseh ravneh… Roll je izredno prijeten, očarljiv pripovedovalec in pravi šaman na področju zdravja in športa.« – KATHY FRESTON, avtorica uspešnice Quantum Wellness and Veganist

SORODNI IZDELKI

-15 %

Original price was: 35,00 €.Current price is: 29,90 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-35 %

Original price was: 46,00 €.Current price is: 29,90 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-9 %

Original price was: 33,00 €.Current price is: 29,90 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

Original price was: 25,00 €.Current price is: 23,75 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

Original price was: 19,90 €.Current price is: 18,91 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

Original price was: 27,00 €.Current price is: 25,65 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

V ISTI KATEGORIJI

-7 %

Original price was: 40,00 €.Current price is: 37,20 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-7 %

Original price was: 24,00 €.Current price is: 22,32 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

Original price was: 27,90 €.Current price is: 26,50 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-4 %

Original price was: 25,00 €.Current price is: 23,99 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.