Vsak teden novi popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 39,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

O knjigarni

O knjigarni mojaknjiga.si

Včasih je bila to mala knjigarnica, ki se je rada tiščala za ustvarjalni predpasnik K8 dizajna. Potem pa je nekega dne odrasla, spakirala vse svoje knjige ter pogumno zaživela pod lastno streho.

Na pregledno montiranih policah ti ponuja pester izborom čtiva. Za romantične, hrepeneče duše so tu ljubezenske zgodbe, nekatere postavljene v nek drug čas, spet druge sila moderne in napredne. Tisti, ki ste že spoznali, da si mora človek v življenju največkrat pomagati sam, lahko svoja prizadevanja okrepi s priročniki za samopomoč in knjigami za osebno rast. Če te ne zanimata ne romanca ne duhovnost, pa te zna knjigarna razveseliti z dobro kriminalko. Tudi mlajši obiskovalci se lahko preklikate do otroške in mladinske literature, zato le brž: klik-klik-klik!

Logo Zapisi z gora

Omeniti moram še edinstveno zadevo na naših tleh, ki jo najdete v knjigarni. To je seveda planinski dnevnik Zapisi z gora, ki je všeč mnogim pohodnikom, planincem in kolesarjem. Knjižica, ki jo pravzaprav pišeš sam, je požela velik uspeh, saj združuje vse tvoje neprecenljive spomine, je le tvoja in unikatna. Odrasla verzija pa je dobila še svojega mlajšega brata Prve zapise z gora. Ta je namenjen otrokom nekje do 10. leta straroti. Paru dnevnikov sta se kasneje pridružila še pobarvanka in emajliran lonček.

Paket Zapisi z gora

Knjigarna tedensko dodaja in pridno širi svojo ponudbo. Zate pripravi posebne izbore, izdelke v akciji in predstavljala zadnje uspešnice. Zato te vabi, da slediš vsem objavam. Kot se za sodobno knjigarno spodobi, je knjigarna prisotna tudi na Facebooku in Instagramu. Vsakega naročila je neizmerno vesela in se ga loti z vso srčnostjo. Skrb, da bi na izbrane knjige dolgo čakali, je torej povsem odveč.

Sandra, mojaknjiga.si

Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.