-35 %
Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 39,00 € (velja za predračun, kartice, PayPal)!
Planinski dnevnik, ki ga mora imeti vsak ljubitelj gibanja v naravi.
Peta, prenovljena izdaja ima novo naslovnico, barvno in dopolnjeno notranjost!
Domov - Knjigarna - Kuharice, prehrana - Matejina veganska kuhinja 3
Planinski dnevnik, ki ga mora imeti vsak ljubitelj gibanja v naravi.
Peta, prenovljena izdaja ima novo naslovnico, barvno in dopolnjeno notranjost!
Planinski dnevnik, ki ga mora imeti vsak ljubitelj gibanja v naravi.
Peta, prenovljena izdaja ima novo naslovnico, barvno in dopolnjeno notranjost!
Odkrivajmo stare modrosti
35,00 € 29,90 € + DDV
POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.
Hrana nove dobe: fermentirana hrana, kombinacija hrane, kokosova maščoba, brezgutenska hrana, živa hrana. Vse to z več kot 50 slastnimi in preprostimi recepti in velikimi slikami, ki ti pocedijo sline…
Avtorica o knjigi:
Izšla je nova knjiga Matejina veganska kuhinja 3, ki sva jo napisala skupaj z mojim možem. Za vse, ki želijo jesti zdravo: brezglutensko, lahko prebavljive kombinacije hrane, o živi in o fermentirani hrani, dosti informacij o zdravi(lni) kokosovi maščobi, o prednosti namakanja semen, oreščkov in stročnic, o kofeinu, razhudnikih in drugih zbranih koristnih informacijah iz strokovne literature in bogatih osebnih izkušenj.
Knjiga obsega 50 receptov, kuhanih in presnih razdeljenih v sklope:
Večina receptov je brezglutenskih in kar nekaj iz starih žit: pire, prosa, kvinoje, amaranta in seveda tako priljubljene ajde. Celo poglavje je posvečeno brezglutenski hrani, razloženo je, kakšna je razlika med današnjo in starodavno pšenico, zakaj je pira bolj prebavljiva od pšenice. Beseda teče tudi o pozitivnih lastnostih fermentirane hrane, kamor prištevamo, ne samo kislo zelje, ampak tudi miso, umeboši pasto, olive in še.
Eno poglavje je posvečeno kokosu, kokosovi maščobi in jedem, ki to vsebujejo. Kar nekaj je receptov iz Šri lanške kuhinje, na osnovi kokosa, seveda prirejenih za Slovenskega jedca. Govora je tudi o tem, zakaj dobimo več hranljivih sestavin iz živil, če jih namakamo ter kakšno vlogo imajo pri tem alge.
Za konec je dodano še poglavje o kombinaciji hrane, s čim kombiniramo žitarice, stročnice, sadje in druga živila. Vse to je razloženo z vidika prebave in encimov, ki se sproščajo v našem telesu ob določeni hrani.
Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.
Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.
Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.
MOJAKNJIGA.SI
Mateja Kilar s.p.
Veniše 15
8273 Leskovec pri Krškem
040 628 957
info@mojaknjiga.si
Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.