Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Moč je v tebi
-6 %
Avtor
Louise L. Hay
Format (cm)
12,7 × 18,4
Število strani
264
Vezava
mehka

Moč je v tebi

15,90  + DDV

Prihranek: 1,10 
(-6 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Louise L. Hay
Format (cm)
12,7 × 18,4
Število strani
264
Vezava
mehka

Najpomembnejše spoznanje, ki ga Louise želi deliti z nami v tej knjigi, je, da je vsak problem mogoče ozdraviti le na en način: da se ljubimo.

Ljubezen je nekaj, za kar se lahko odločimo, tako kot si lahko izberemo jezo, sovraštvo ali žalost. Lahko izberemo ljubezen. Vedno gre za izbiro, ki je znotraj nas. Začnimo v sedanjem trenutku in se odločimo za ljubezen. Je najmočnejša zdravilna moč, kar jih obstaja. Naj vam ta knjiga odkrije, da ste resnično zelo mogočni.

Louise L. Hay v knjigi Moč je v tebi opisuje svojo pot spreminjanja in rasti, na katero se je podala, ko je zbolela za rakom.
Spoznala je, da je ta preizkušnja le rezultat vzorcev mišljenja in izkušenj iz preteklosti, ki so ležali globoko zakoreninjeni v njeni notranjosti.

V iskanju moči za spremembo se je odpravila na dolgo in zahtevno potovanje: potovanje vase. Ozavestila je dejstvo, da je moč, ki jo vsi iščemo “tam zunaj”, tudi znotraj nas in povsem dostopna za pozitivno uporabo. Naučila se je pozitivno misliti, vizualizirati in meditirati. Spremenila je prehrano in način življenja. Njena samozavest je rasla. Dovolila si je življenju reči DA!

Razumeti moramo, da se za uporabo moči znotraj sebe lahko odločimo kadarkoli.
Če se odločimo, da bomo živeli v preteklosti in podoživljali vse dosedanje negativne okoliščine in situacije, bomo obtičali, kjer smo. Če se zavestno odločimo, da ne bomo žrtve preteklosti in si bomo ustvarili novo življenje, nas bo moč, ki je v nas, podpirala in doživljali bomo nova, srečnejša izkustva.

To seveda ne pomeni, da ne bomo nikoli imeli nikakršnih težav, toda ogromna razlika je lahko v našem odzivanju nanje.
Ko se ljudje iz dneva v dan bolj ljubijo, postaja njihovo življenje presenetljivo boljše. Bolje se počutijo. Dobijo zaposlitve, ki si jih želijo. Imajo denar, ki ga potrebujejo. Odnosi se jim izboljšajo; negativni razpadejo in nadomestijo jih novi.

Življenje je potovanje, na katerem spoznavamo sami sebe. Razsvetljenost pomeni potovanje vase in spoznanje, kdo in kaj v resnici smo, pa tudi védenje, da smo sposobni pozitivnih sprememb, ki nam bodo pomagale, da se bomo ljubili in skrbeli zase.

Ljubezen do sebe ni sebična. Prečisti nas in lahko se dovolj ljubimo, da ljubimo tudi druge.


O AVTORICI
Louise Hay je od leta 1984, ko je objavila knjižno uspešnico Življenje je tvoje oz. Ozdravite!, ki je bila prodana v več kot 40 milijonih izvodov po vsem svetu, navdihnila več milijonov ljudi. Uspešno dokazuje, da si lahko z afirmacijami obrnemo življenje na bolje. Je avtorica več kot 30 knjig za odrasle in otroke.

SORODNI IZDELKI

-7 %

22,32  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-6 %

15,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-26 %

19,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

V ISTI KATEGORIJI

-15 %

18,70  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

27,60  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.