Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Skrita duša
NOVO
Avtor
Pauline Fourre
Format (cm)
13,5 × 21
Število strani
168
Vezava
mehka

Skrita duša – Vodnik za samopoznavanje

Razkrivanje – Zakaj smo taki, kot smo: Vodnik za samospoznavanje

24,00  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Pauline Fourre
Format (cm)
13,5 × 21
Število strani
168
Vezava
mehka

Ali iščete odgovore na sledeča vprašanja?

  • Zakaj sem takšen, kakršen sem?
  • Zakaj se vedno znova zapletam v enake vzorce?
  • Katere ovire stojijo na poti do moje sreče?

Ob nakupu knjige prejmete tudi PDF delovni zvezek – Brezplačni kratek test Enneagrama.

Ugotovite kateri osebnostni tip ste!

Vas zanima kateri so:

  • Vaši edinstveni vzorci razmišljanja, čustvovanja in delovanja?
  • Kakšen je vaš vpliv, ki ga ima vaš odziv pri oblikovanju vašega pogleda na svet?
  • Vaše osnovne motivacije, darovi in področja za razvoj?
  • Vaše potencialne slepe točke in kateri globoko zakoreninjeni strahovi?
  • Vaši instinktivni vzorci vedenja?
  • Kako bolje krmariti in se prilagajati stresu?

Ta knjiga vam bo pomagala razumeti nekatere psihološke mehanizme, ki določajo, kako mislite, čutite in delujete. Teme ima razdelane na jasen, metodičen način, ki bo pomagal tako začetnikom kot tistim, ki se že dolgo ukvarjajo s samospoznavanjem.


Skrita duša

Če želite pobegniti svojim težavam in omejitvam, katerih se morda sploh ne zavedate, je knjiga Skrita duša prav to, kar ste iskali.

Napisana za vse, ki iščejo odgovore na vprašanja o sebi in svetu okoli sebe. Knjiga Skrita duša vas vodi skozi različne pristope, teorije in prakse, ki vam bodo pripomogli k boljšemu razumevanju vaše osebnosti.

Ne gre za knjigo z obilico teorije, temveč za vodič, ki vas bo spodbudil k lastnem raziskovanju in bo ljšem razumevanju sebe.


Vsebina knjige

Knjiga Skrita duša raziskuje vzorce, navade in nezavedne psihološke mehanizme, ki vplivajo na vaše življenje, vendar so pogosto skriti in niso povsem jasni. Avtorica vam bo pomagala razkriti te skrite dejavnike s pomočjo razumevanja človeške narave in psihologije.

Zasnovana je tako, da je primerna za bralce različnih stopenj zanimanja za psihologijo in samospoznavanje. Knjiga osvetljuje različne pristope, teorije in prakse, ki vam bodo pomagali bolje razumeti vašo osebnost. Avtorica posebno pozornost posveča eneagramu, sistemu tipov osebnosti, ki vam bo pomagal pri prepoznavanju in razumevanju vaših vzorcev vedenja ter pri oblikovanju bolj pristnih odnosov.

Kaj pridobite z branjem knjige Skrita duša:

Razumevanje sebe: Knjiga vam pomaga bolje razumeti lastne vzorce vedenja, reakcij in odločitev ter vas spodbuja k raziskovanju lastne osebnosti. S tem boste postali bolj ozaveščeni o svojih notranjih procesih.
Osebna rast: Avtorica ponuja praktične nasvete in orodja za razvoj osebnih veščin, ki vam bodo pomagale pri izboljšanju kakovosti življenja, boljšem obvladovanju stresa in boljših odnosih z drugimi.
Povečanje samozavedanja: Z razumevanjem lastnih vzorcev osebnosti in vedenja boste postali bolj samozavestni in bolje pripravljeni na soočanje z izzivi in odločitvami v svojem življenju.
Globlji odnosi: Knjiga vam pomaga razumeti, zakaj se ljudje obnašajo, kot se, in kako lahko vzpostavite boljše odnose z drugimi. To znanje lahko uporabite tako v osebnem kot tudi poklicnem življenju.
Notranji mir: Razumevanje lastnih notranjih procesov in vzorcev vam lahko pomaga doseči notranji mir, uravnoteženost in boljšo duševno stabilnost.
Razširitev znanja: Knjiga vsebuje informacije o psiholoških konceptih in teorijah, ki vam bodo pomagale razširiti svoje znanje o človeški naravi in psihologiji.

Skupno sporočilo knjige je, da lahko s pravilnim razumevanjem samega sebe in svojih notranjih dinamik ter s pristnim povezovanjem z drugimi, dosežete notranji mir, polno življenje in vzdržujete boljše odnose.


O avtorici

Pauline Fourre je izjemna avtorica, ki se je rodila na Nizozemskem in svoje življenje posvetila raziskovanju človeške narave in osebnostne rasti. Svojo pot je začela s študijem socialne pedagogike in nato nadaljevala z izobraževanjem v več državah po svetu. V Franciji, Švici in na Irskem je pridobila znanje o Ericksonovi hipnozi, s katero je mnogim posameznikom pomagala pri soočanju s težavami na področju mentalnega zdravja.

V Združenih državah Amerike se je posvetila pedagogiki Montessori, kjer je poglobila svoje razumevanje vzgoje in razvoja otrok.

V središču njenega zanimanja sta vedno bili psihologija in osebnostna rast. Pauline je raziskovala različne pristope k samorazvoju, razumela njihove prednosti in omejitve ter iz njih izluščila najboljše za svoje bralce.

Poleg svojega dela na področju psihologije je tudi nadarjena slikarka in kiparka, ki svoja umetniška dela združuje z raziskovanjem človeške psihe.

Svoj mir je našla na čudovitem slovenskem podeželju, kjer skupaj s svojim možem uživa v svojih hobijih. Njena strast do raziskovanja človeškega uma in duše se odraža v njenih delih, ki bralce navdihujejo in spodbujajo k lastni osebnostni rasti.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

NOVO

15,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

16,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-43 %

Original price was: 34,90 €.Current price is: 19,99 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

37,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

38,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.