Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Z energijo živim
Avtor
Leticija Fortin
Format (cm)
14 × 22
Vezava
mehka
Število strani
211

Z energijo živim

27,60  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Leticija Fortin
Format (cm)
14 × 22
Vezava
mehka
Število strani
211

Knjiga Z energijo živim je duhovni priročnik za vse, ki želijo spoznati ozadje sil, ki delujejo tako zunaj nas kot znotraj. Je plod 17-letnih osebnih izkušenj, videnj in spoznanj avtorice, ki jo je navdušilo starodavno znanje mehiških šamanov, ki so skozi tisočletja raziskovali omejitve in sposobnosti človeka kot bitja z zavestjo. Avtorica je to znanje vpeljala v svoje vsakodnevno življenje in se tako tudi sama spoznala s svetom energij in možnostmi razvoja lastne zavesti.

Skozi osebne zgodbe nam razloži, kaj se s človekovo energijo dogaja na zanj nevidnih ravneh in kako si lahko z energijskimi veščinami, meditacijo in zavedanjem vsakdo pomaga preseči ustaljene načine delovanja. Bralcu približa duhovno znanje brez zavajajočih besed, razloži povezavo energijskega in fizičnega sveta in to opiše na praktičnih primerih. Celostno poveže čustva, misli, telo in energijo v eno, osvetli vplive prejšnjih življenj, nas nauči, kako ‘brati’ svoje sanje in kaj nam sporoča telo, kadar ni v ravnovesju. Poda tudi praktične nasvete, kako začeti z delom na sebi in kako na tej poti vztrajati, ter opiše nekaj tehnik za polnjenje, zdravljenje, energijsko zaščito ter delo z avro in čakrami. Iskalce zavesti opiše kot Bojevnike Luči, ki niso samo navadni vojščaki, temveč posamezniki, ki ponovno obujajo svojo notranjo moč in živijo resnico.

V uvodu knjige lahko preberemo kratko predstavitev o nastanku zemlje in kaj se je na njej skozi tisočletja dogajalo, ki jo nato avtorica poveže še z zgodbo iz svoje osebne zgodovine.


O AVTORICI

Leticija Fortin, učiteljica energijskih veščin, zdravilka in raziskovalka energij, vodi delavnice za osebno in duhovno rast od l. 2008. Kot soavtorica je prispevala svoj del v knjigi Z namero do zavesti, srčnosti in svobode, ki je izšla l. 2016. V društvu Magičnost gibanja se uči starodavnih modrosti in tehnik iz različnih izročil ter jih prakticira v svojem življenju že vrsto let. Udeležence delavnic uči kako upravljati s svojo energijo, presegati osebne omejitve, krepiti notranjo moč in ozavestiti sebe. Leticija pravi, da smo ljudje kot magneti- k sebi pritegujemo tisto, kar je že v nas. Svojo notranjo vibracijo pa lahko s pomočjo namere kadarkoli spremenimo, če le želimo. Ko se zavemo, da smo sami odgovorni za realnost kakršno doživljamo, si lahko skreiramo drugačno prihodnost.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

-15 %

Original price was: 22,00 €.Current price is: 18,70 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.