DOBRODOŠLI V PRENOVLJENI KNJIGARNI mojaknjiga.si

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 50,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Zadnje novice

Zakaj je v dvoje bolje?

Vsak strasten bralec ima zagotovo svojega najljubšega avtorja. Njegove zgodbe se mu usedejo v srce. Lahko bi rekli, da ga … čuti. K branju nas dostikrat potegnejo kriminalke izpod peresa istega avtorja. Te morajo biti
Preberi več »

Zapisi z gora – prava uspešnica med rekreativci

23. marca, 2022

Planinski dnevnik Zapisi z gora, ki ga mora imeti vsak pohodnik, planinec in kolesar.

Zapisi z gora so med aktivnim prebivalstvom prava uspešnica in sedaj jih lahko dobite že v četrti izdaji. Knjižica je žepnega formata in zasnovana kot planinski dnevnik, ki pa je mnogo več kot to. Izjemno uporaben je tudi za pohodnike, kolesarje, tekače ter druge rekreativce in športnike, ki si radi beležijo svoje aktivnosti.

Marsikdo se gotovo sprašuje, zakaj bi ga potreboval, če pa nam pametni telefoni ponujajo toliko aplikacij, ki merijo tvojo aktivnost in ti potem še vse preračunajo. Aplikacije so super, ampak ne bodo shranile tvojih spominov za vedno.

V dnevnik zapišeš vsa svoja doživetja iz poti in kdo ti je delal družbo. Vanj lahko prilepiš fotografijo in narediš žig na vrhu gore. Ko bo poln, te bo čakal na knjižni polici, da ga čez čas prelistaš in se spomniš pripetljajev. Postane tvoja posebna knjiga spominov.

Ker so z nami aktivni tudi naši otroci, smo pomislili tudi nanje. Pripravili smo jim Prve zapise z gora, edinstven dnevnik s katerim spoznavajo pravila in vedenje v hribih, se učijo o živalih, ki jih v naših gozdovih lahko srečajo in rešijo kakšen kviz.

Zapisi z gora vključujejo še druge zanimive izdelke in komplete, ki jih lahko najdete v naši knjigarni ali na www.zapisizgora.si.

10 RAZLOGOV ZAKAJ IZBRATI PRAV ZAPISE Z GORA

  1. ker je priročen,
  2. praktičen in
  3. trpežen,
  4. vsebuje uporabne nasvete,
  5. pravila lepega vedenje v naravi,
  6. je poučen in didaktičen,
  7. ciljev ne vsiljuje ampak jih izbiraš sam,
  8. je prostoren in pregleden,
  9. v celoti izdelan v Sloveniji
  10. in najpomembnejše … hrani tvoje dosežke in spomine.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.