Vsak teden novi popusti za naročnike novic.

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 50,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Zadnje novice

Zakaj je v dvoje bolje?

Vsak strasten bralec ima zagotovo svojega najljubšega avtorja. Njegove zgodbe se mu usedejo v srce. Lahko bi rekli, da ga … čuti. K branju nas dostikrat potegnejo kriminalke izpod peresa istega avtorja. Te morajo biti
Preberi več »

Trije predlogi za poletno branje

1. avgusta, 2022

Poletno branje

Ni lepšega kot brezskrbno posedanje v senci z ledenim čajem ali kakšno drugo vam najljubšo pijačo. Pa seveda s knjigo, ki vas tako potegne, da je ne morete spustiti iz rok vse do konca.

Da boste zadnji mesec preživeli v družbi dobre knjige, vam priporočamo tri knjige iz različnih žanrov, ki vas bodo zagotovo navdušile, vas pretresle, napolnile in vam prebudile srce, da bo zaigralo.


  1. Za ljubitelje kriminalk, ki poženejo kri po žilah

»Roman ne bi mogel biti bolj napet, z zelo neobičajno glavno junakinjo dr. Teklo Berg, ki je pod stresom, kronično neprespana in odvisna od tablet … Avtentičen in resnično vznemirljiv prvenec.« – Myles McWeeney, Irish Independent

Urgentna zdravnica Tekla pomaga pacientom na nekoliko nekonvencionalne načine. Poleg tega ima tudi fotografski spomin, ki ji pri delu pomaga. Ko po eksploziji posreduje in pomaga hudo opečenemu moškemu, za katerega sluti, da je terorist, v njem vidi nekaj domačega. Požar povzroči domino efekt, ki kmalu zajame vodstvo bolnišnice, policijo in kriminalce, ne nazadnje pa tudi vplivnega patriarha.

Za vsako ceno je izvrstna, napeta skandinavska kriminalka s kot skalpel nabrušenim in dodelanim glavnim likom. Dvignila vam bo srčni pritisk.


  1. Za ljubitelje nežnih romanc in srečnih koncev

»Ob branju se počutiš, kot bi poslušal najboljšo prijateljico, ki je spila kozarec vina preveč in ti pripoveduje najnovejše trače – zabavno, dramatično in nadvse smešno.« – Daily Record

V romanu Knjigarna srečnih koncev knjižničarka Nina izgubi službo in se poda v neznano škotsko vasico. Tam si ustvari svojo potujočo knjigarno ter spoznava bližnje vasice in njene prebivalce. Čez čas ugotovi, da je našla pravi kotiček, kjer bo napisala svojo srečno življenjsko zgodbo.

Mnogi, ki knjigo berejo, se res poistovetijo z junakinjo Nino. Zato je ta roman tako poseben. Kot bi bila zgodba del tebe ali pa bi ti jo pripovedovala tvoja najboljša prijateljica.


  1. Za ljubitelje starodavnih ljubezni

»Njeni romani so polni pustolovščin, užitka, vselej pa tudi nadvse burne romance.« – Fort Worth Star-Telegram

Rosemary Rogers nam je postregla še z eno čudovito zgodovinsko romanco Malopridneževa čast. Emmi ugrabijo sestro in rada bi jo rešila za vsako ceno. Pri tem se zaplete z Dimitrijem, ki ima v rokah bogastvo, moč in ženske, srce pa mu žene neustavljiva želja, da bi se maščeval zlobnemu očetu. Bo odločilo maščevanje ali ljubezen?

V knjigi je združeno prav vse: romantika, pustolovščina, napetost, razburljivost, intrige, iskanje pravičnosti, izkoriščanje moči, odrešitev, ugrabitev, trgovino z belimi sužnji pa tudi obljubo ljubezni in veliko strasti.


Že veš, katera knjiga bo naslednja za tvoje poletno branje?

Za celo družino in vse okuse te povabimo na knjižno polico POLETNO BRANJE. Zagotovo najdeš kaj po izvrstni ceni.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.