Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Zadnje novice

Kaj se je zgodilo z Angeliko?

Kaj se je zgodilo z Angeliko? »Lady, zbudite se! Lord vas že nestrpno čaka«, se je spletična nemirno prestopala po sobi in odgrinjala iz oken dolge žametne vinsko rdeče zavese, da so nežni snopi sramežljivega
Preberi več »

Razglednice … jih še pošiljate?

Razglednice Cerkniškega jezera in Rakovega Škocjana Mogoče se vam vprašanje iz naslova zdi povsem brezpredmetno, saj imamo danes pač pametne telefone in preostale naprave, s katerih je veliko hitreje in bolj priročno poslati kratek sms,
Preberi več »

Na rajžo bom šel

Kako ti izlet spodbudi domišljijo? Jesen nam je postregla z obilico čudovitih sončnih dni, ki smo jih lahko izkoristili za pohajanje. Včasih res ni treba, da se podajamo k sosedom, ko pa imamo doma toliko
Preberi več »

Lestvica domačih najboljših

»Nadležno morsejevsko piskanje starinske Braunove budilke je prestrelilo ušesa Petra Čuka in njegove soproge Eme ter ju nasilno iztirilo iz površinskega spanca, za katerim trpi nemalokateri pripadnik tretjega življenjskega obdobja.« Tole ni še en prevod
Preberi več »

Trije namigi, kako praznovati valentinovo

23. marca, 2022

Valentinovo nekateri obožujejo, spet drugi malo manj. Zgodovinska dejstva kažejo, da praznik obstaja že od srednjega veka, natančneje od 14. stoletja, ko se je začela prebujati romantična ljubezen in so dan, ko se ptički ženijo izkoristili za izmenjavo valentinovih sporočilc.

Danes ga lahko praznujemo kot poklon ljubezni. Vzemimo si čas za svoje bližnje in jim pokažimo, kako radi jih imamo. Pripravili smo vam tri predloge, kako lahko polepšate dan tistim, ki jih imate radi.

Valentinovi dišeči srčki
To, da gre ljubezen skozi želodec, je bilo že velikokrat potrjeno na najrazličnejše načine. Tudi romantične večerje so bile od nekdaj nežno pihanje na duše zaljubljenih deklet in so se jih posluževali predvsem moški.

S hrano torej ne morete zgrešiti. Svojim dragim zato letos lahko spečete dišeče piškote v obliki srčkov. Tako bodo vedeli, da ste se zanje zelo potrudili. Odlične recepte zanje in še za kakšno romantično večerjo lahko najdete v kuharicah na naših policah.

Večer v dvoje ob romantičnem filmu
Tisti, ki imate radi ljubezenske romane le pobrskajte po TV sporedih in najdite kakšen lep romantičen film. Za valentinovo jih je vedno veliko na razpolago. Eden najbolj priljubljenih TV programov, ki osvaja ženska srca je zagotovo DIVA.

Ker je doma lahko najlepše, potrebujete samo še odejo, ki je dovolj velika za oba in vajine najljubše prigrizke.

Romantični sprehod

Se spomnite, ko sta bila »na frišno« zaljubljena. Hodila sta držeč se za roke in tudi tišina je bila čisto dovolj. Privoščita si tudi za valentinovo prav tak sprehod, kot včasih. In ne pozabita se prijeti za roke, četudi mogoče nista več najbolj mlada.

Nekaj čudovitega je, ko se imata dva še vedno rada in ne skrivata tega pred drugimi. Vsi, ki vaju bodo srečali, vama bodo zavidali vajino srečo.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.