Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Smrt transhumanizmu, svobodo ljudem - 2. del
-10 %
Avtor
Krešimir Mišak
Format (cm)
14 × 22
Število strani
270
Vezava
mehka

Smrt transhumanizmu, svobodo ljudem – 2. del

22,41  + DDV

Prihranek: 2,49 
(-10 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Krešimir Mišak
Format (cm)
14 × 22
Število strani
270
Vezava
mehka

Avtor legendarne oddaje na HTV Na robu znanosti in avtor 9 knjig – PRVIČ v Sloveniji! Knjiga je mogočno zbrano delo širokega znanja avtorja 9 knjig in 20 let TV-oddaj. Piše o pasteh, ki si jih postavljamo ljudje sami, če ne mislimo s svojo glavo in s srcem.

Knjiga SMRT TRANSHUMANIZMU, SVOBODO LJUDEM! (v slovenskem prevodu 1. in 2. del) je koncentrat pomembnih informacij za boj z nevednostjo. Krešimir Mišak, avtor knjige in voditelj legendarne hrvaške oddaje NA RUBU ZNANOSTI s svojo 9. knjigo dostavi kot na pladnju pomembne informacije za zdravo preživetje v novem tisočletju.

V drugem delu se zdi, da kot na dobrem tripu preidemo v … 22. stoletje, čeprav so odkritja, ki jih vešče niza avtor, na voljo že blizu 100 let; denimo od leta 1929, odkar vedo znanstveniki za kvantno fiziko.

Številna dognanja so dokazana z dolgoletnimi znanstvenimi poskusi (pri NASI, MIT), pa svet še vedno raje vztraja pri darwinistični podganji dirki. Avtor se posveti tem dokazanim pozitivnim možnostim za zdravo preživetje človeka, narave in družbe. Ker navsezadnje je to smer rešitve: če bomo zrli samo v katastrofiko, jo kritizirali ali pa slavili, jo bomo samo krepili.

Krešimir Mišak, avtor knjige niza tudi povzetke pogovorov, ki jih je opravil z vodilnimi raziskovalci in poznavalci življenja onstran omejitev; njegovi sogovorniki so bili znanstveniki svetovnega formata, kot so dr. Rupert Sheldrake, dr. Joe Dispenza, dr. Bruce Lipton, Pjotr Garjajev, Nassim Haramein; omenja izsledke avtorjev, kot so Fritz A.
Popp, Karel H. Pribram, Ervin Laszlo in številnih drugih.

»Omejitve tistega, kar smeš, so vedno omejitve tistega, kar veš, da zmoreš. Nemogoče je odnos, ne dejstvo.« – Krešimir Mišak

Spremno besedilo je napisal Marjan Ogorevc, ki je že v svoji knjigi Človek, kam greš? raziskoval pasti in priložnosti transhumanizma:

»V času korone se je svet v samo nekaj dneh obrnil na glavo. Ta knjiga zato prihaja v ravno pravem trenutku! Poleg podnebnih sprememb in terorizma, kot piše Mišak, omogoča virus idealen izgovor, da se ljudem omeji svoboda ter da se jih s pomočjo sodobne tehnologije in umetne inteligence, torej tehnološkega transhumanizma, ujame pod kontrolo, kakršne še nismo imeli. In 5G tehnologija je idealna, da vse to zaživi. Svet se tako hitro dogaja, da ni dovolj ne delati zlo, ampak moramo biti aktivno dobri. Zato sem absolutno za naravni razvoj, za dvig zavesti in ozaveščenosti. Osebno verjamem, da bodo vsa opozorila, grožnje in možni črni scenariji, o katerih govori ta knjiga, dovolj zgovorni, da se zbudimo in kot že tolikokrat doslej stopimo skupaj, se upremo in povemo: Ne gremo se več! Knjigo priporočam, saj z njo dobimo vpogled v to, kje so meje in kako jih preseči.«


O AVTORJU: KREŠIMIR MIŠAK je rojen v Zagrebu leta 1972. Na HTV je že blizu dve desetletji legendarni voditelj svoje inovativne oddaje z naslovom Na robu znanosti, priljubljene tudi v Sloveniji. Raziskuje na križiščih naravoslovnih in družboslovnih znanosti, okoljske problematike, tehnologije ter njenega vpliva na zdravje in družbo, odkriva skrita znanja ter skrite dejavnosti korporacij in vlad, ter tako spodbuja k razvoju zavesti. Gostil je že tudi najvidnejše avtoritete z vsega sveta (dr. Bruce Lipton, dr. Rupert Sheldrake, dr. Joe Dispenza, Pjotr Garjajev, Gregg Braden …). In kot dodaja avtor: »Vsekakor pa transhumanizem ob kritiziranju nehote tudi reklamiramo.«

SORODNI IZDELKI

-10 %

22,41  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

V ISTI KATEGORIJI

-15 %

18,70  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

27,60  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

29,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.