Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Rešitev za mikrobiom

Povsem nov pristop k ozdravitvi telesa

Original price was: 26,99 €.Current price is: 23,00 €. + DDV

Prihranek: 3,99 
(-15 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Robynne Chutkan
Format (cm)
14 × 21,5
Število strani
400
Vezava
mehka

Živi umazano, jej čisto – kajti sleherna resnejša bolezen ali kronično obolenje se začne v črevesju. Avtorica knjige Gutbliss in ena najvidnejših gastroenterologinj danes povzema najnovejša dognanja o mikrobiomu v praktičnem programu za izboljšanje zdravja in splošnega počutja. Mikrobiom – enotno poimenovanje za milijarde bakterij, ki živijo v našem črevesju – je dandanašnji najbolj vroča tema prispevkov o zdravju.

Robynne Chutkan, dr. med., povzema najnovejša dognanja in obenem pojasnjuje, kako z zahodnjaškim načinom prehranjevanja in življenjskim slogom stradamo lastni črevesni mikrobiom in tako siromašimo »dobre bacile«, ki varujejo naše zdravje, ter spodbujamo pretirano množenje prav tistih napačnih vrst bakterij. To povzroča črevesno neravnovesje, zato smo bolj nagnjeni k obolenjem in debelosti, in negativno vpliva na našo presnovo, hormone, povečuje željo po hrani, nam ruši imunost in celo kvari gene. Toda Chutkanova nam pojasni, da se da to škodo omejiti in popraviti z učinkovitim življenjskim slogom in prehranskimi spremembami.

Več tisoč bolnikom, ki so trpeli zaradi porušene črevesne mikroflore, je pomagala s svojim izčrpnim načrtom Živi umazano, jej čisto, ki temelji na odpravi škodljivih zdravil in živil, vnovični vpeljavi koristnih, pomembnih bakterij ter krepitvi zdravja. Knjiga Rešitev za mikrobiom ponuja pregled tematike mikrobioma, recepte za hranljive jedi, vprašanja za vašega izbranega osebnega zdravnika, preventivne in kurativne zdravstvene nasvete ter vse informacije o novem mejniku za reševanje resno okrnjenega mikrobioma – o fekalni transplantaciji. Ta knjiga se od drugih ne razlikuje samo zaradi samih znanstvenih dognanj, pač pa tudi zaradi učinkovitega tristopenjskega programa Robynne Chutkan, dr. med., za optimizacijo črevesne mikroflore in krepitev zdravja.

CHUTKANOVA V KNJIGI POJASNI:
• zakaj z uporabo razkužilnih gelov in antibiotikov slabimo svoj naravni imunski sistem,
• osnove o prebiotikih in probiotikih,
• recepte iz sestavin, ki na vsaki stopnji okrevanja obnavljajo črevesni mikrobiom,
• najnovejše raziskave o povezavi med mikrobiomom in možgani,
• osnove fekalne transplantacije (FMT), revolucionarne rešitve za resno okvarjeni mikrobiom


O KNJIGI SO DEJALI:

»Gastroenterologinja Robynne Chutkan (Gutbliss) odločno zagovarja mnenje, da bi morali ljudje »živeti umazano« in »jesti čisto« … Premišljen pristop k vprašanjem zdravja in dobrega počutja, vreden branja za vse tiste, ki želijo in so pripravljeni sami preizkusiti in oceniti avtoričine navedbe.« – Publishers Weekly

»Resnično preživljamo epidemijo – s prehrano in življenjskim slogom nehote pobijamo koristne bakterije v telesu, ključne zaveznike, ki jih potrebujemo za zaščito pred boleznimi. Robynne Chutkan nam v tej knjigi podaja preproste, zanesljive napotke, kako obnoviti ta bistveni ekosistem in vsak dan živeti karseda zdravo. Preberite si jo in ugotovite, kako zelo lahko vplivajo tudi najmanjše spremembe.« – Frank Lipman, dr. med.

»Zaradi vseh razburljivih odkritij o mikrobiomu se mnogim obeta pomoč, da prevzamejo nadzor nad svojim zdravjem in odpravijo kronična obolenja. V tej knjigi pa je prvič prikazano, kako ta odkritja zlagoma vpeljati v vsakdanjik. Pod vodstvom Robynne Chutkan, dr. med., boste spoznali, zakaj pretirana raba antibiotikov, običajna zahodnjaška prehrana in pretirano čisto okolje siromašijo mikrobiom, ter se poučili o ključnih prijemih za ohranjanje zdravja. Ta knjiga je vir moči in nujno čtivo za vsakogar, ki se trudi (p)ostati zdrav.« – Terry Wahls, dr. med., avtor knjige The Wahls Protocol

»Knjiga Rešitev za mikrobiom je zdravilo, ki ga za pravi razcvet potrebujemo vsi.« – Christiane Northrup, dr. med.

»Sobivamo z milijardami bakterij, ki igrajo ključno vlogo pri vzpostavljanju našega zdravja in vitalnosti. Knjiga nam odpre oči s pojasnili, kako pretirano čiščenje, čezmerna raba antibiotikov in zahodnjaški način prehranjevanja povzročajo kronična obolenja, ker rušijo naravno ravnovesje in ekološko harmonijo v črevesni mikroflori. Robynne Chutkan, vodilna gastroenterologinja, predstavlja inovativen program, s katerim od znotraj ozdravimo svoje telo, tako da živimo umazano in jemo čisto. Preberite to enkratno knjigo in poskrbite za svoje zdravje.« – Gerard E. Mullin, dr. med.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

-7 %

Original price was: 27,90 €.Current price is: 25,95 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

26,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

27,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

22,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.