Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Kako očistimo svoj dom duhov
Avtor
Debi Chestnut
Format (cm)
12,5 × 19,5
Število strani
216
Vezava
mehka

Kako očistimo svoj dom duhov

Praktični nasveti poklicne lovke na duhove

19,90  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Debi Chestnut
Format (cm)
12,5 × 19,5
Število strani
216
Vezava
mehka

Kako očistimo svoj dom duhov? Žal na to ni preprostega odgovora. Marsikaj je namreč odvisno od vrste duha. Obstaja več različnih vrst duhov in vsaka od njih ima svoje značilnosti, o katerih se podrobneje poučimo v knjigi. Dobrega duha se znebite drugače kot duha, ki kaže zle namene ali pa je nagajiv.

Družba in mediji so nas prek knjig in filmov prepričali, da se moramo duhov bati, v resnici pa nam večinoma ne želijo škodovati, zato je vsakršna bojazen odveč. Zapomnite si, da morate biti odločni in svoj dom zahtevati nazaj, ne pa dovoliti, da vas strah ohromi. Cilj te knjige je, da pridobite potrebno moč in znanje, da se spopadete z duhom, ki se je naselil v vašo hišo.

Seveda niso vsi duhovi slabi, pa vendar lahko človeka prestrašijo, kar je povsem razumljivo. Glavno je, da se zavedate, da je večina duhov podobnih živim ljudem. Gre za osebe, ki so bile nekoč žive in so na nek način še zmeraj, le da nimajo teles.

Duhovi nas ne želijo prestrašiti, ampak zgolj iščejo način, da bi z nami komunicirali. Ta knjiga vam bo pomagala prepoznati vrsto duha oziroma entitete, ki jo imate v hiši, in najti pravi način, da se je znebite.

Obstaja pa tudi nekaj vrst duhov, ki se jih nikakor ne smete lotiti sami. Ta knjiga vam ponuja znanje, ki ga potrebujete, da boste sposobni izbrati pravega strokovnjaka.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

-7 %

Original price was: 27,90 €.Current price is: 25,95 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

26,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

27,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

22,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.