Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Bachove cvetne esence

za srečno in uravnoteženo življenje

27,90  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Ana Klikovac
Format (cm)
15 × 21
Število strani
248
Vezava
mehka

Knjiga Bachove cvetne esence za srečno in uravnoteženo življenje je priročnik, ki na preprost, pregleden in razumljiv način predstavi vseh 38 cvetnih esenc kot jih je utemeljil dr. Edward Bach.

Avtorica skozi osebno zgodbo pove kako je uporaba cvetnih esenc vplivala nanjo in njeno družino do te mere, da jih je začela uporabljati v vsakdanjem življenju in da je opustila svojo do tedaj uspešno akademsko kariero. Usmerila se je v raziskovanje in izobraževanje cvetnih esenc in si poleg naziva certificirane homeopatinje, pridobila tudi naziv registrirane Bachove svetovalke.

Knjiga vam bo pomagala najti ravnotežje in vam odkrila, kar je dobro za vas. Namenjena je vsem, v vseh fazah življenja, tako v dobrih kot težkih trenutkih. K njej se lahko vračate po potrebi in vedno znova najdete odgovore, ki jih iščete.


Iz vsebine:

  • Odkrijte cvetne esence kot pomoč pri vaših čustvenih, mentalnih, fizičnih in duhovnih izzivih
  • Prepoznajte tip vaše osebnosti
  • Pomagajte družini in prijateljem pri izbiri cvetnih esenc
  • Poiščite nežne in varne esence kot podporo vsem čustvenim stanjem
  • Vzemite vaše dobro počutje v svoje roke

Vsaka izmed Bachovih esenc vibrira na določeni frekvenci, ki je taka, kot bi jo imel človek brez disharmoničnega izkrivljenja in zavrtja. S pomočjo vibracijske resonance cvetna esenca z lastno harmonično vibracijsko frekvenco naravnava določeno energijsko frekvenco v človekovem energetskem polju. Bachova cvetna esenca ponovno vzpostavi ravnovesje v človekovi osebnosti in s tem spodbudi homeostazne mehanizme v telesu. .

Za jasen prikaz delovanja in odzivov na uporabo cvetnih esenc so v knjigo vključeni tudi primeri strank, ki govorijo o prekrasni podpori, ki jo ta naraven in prijazen način ob različnih izziv ponuja tako njim samim kot njihovim ljubljenčkom pa tudi rastlinam.


Zdravljenje z izvirnimi, čistimi in čudovitimi pripravki iz narave je zagotovo eden od načinov, ki ustreza večini od nas. Nekaj, kar globoko v nas odzvanja kot pot narave, ki je tista prava. – Edward Bach, Predavanje v Wallingfordu, 1936


O AVTORICI:

ana_klikovac.jpg Ana Klikovac je certificirana homeopatinja in registrirana Bachova svetovalka (BFRP). Izobraževanje v okviru francoske in klasične homeopatske šole je zaključila v Zagrebu. Je predavateljica na homeopatski akademiji The Other Song International Academy of Advanced Homeopathy v Indiji, kjer je tudi zaključila svojo klinično prakso in strokovno izpopolnjevanje s specializacijo na področju metode senzacije in metode 8-Box. Izobraževanje s področja Bachovih cvetnih esenc je opravila neposredno v Bachovem centru v Angliji in postala prva certificirana hrvaška učiteljica Stopnje 1 in Stopnje 2 na tem področju.

Je lastnica podjetja Annah d.o.o., homeopatskega centra za podporo zdravju, kjer izvaja svetovanja in izobraževanja s področja naravnih metod zdravljenja. Je tudi lastnica podjetja Ashuh d.o.o., katerega poslanstvo sta promocija homeopatije in organizacija mednarodnih predavanj, seminarjev in drugih projektov. Živi in dela v Zagrebu.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

-7 %

Original price was: 27,90 €.Current price is: 25,95 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

26,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

22,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.