Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Prirocnik-za-zdravo-prehranjevanje
-5 %
Avtor
Vernon Coleman
Format (cm)
12,5 × 19,5
Število strani
372
Vezava
mehka

Priročnik za zdravo prehranjevanje

Meso povzroča raka

23,66  + DDV

Prihranek: 1,24 
(-5 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Vernon Coleman
Format (cm)
12,5 × 19,5
Število strani
372
Vezava
mehka

V življenju pojemo kakih trideset ton hrane. Iz nje naše telo črpa gradbeni material, ki ga potrebuje za rast, obnovo ter učinkovito delovanje mišic in organov, kot so na primer možgani in jetra. Hrana nas oskrbuje s potrebnim gorivom, da nam je toplo in da lahko naše srce nemoteno deluje. Če zaužijemo preveč hrane, se njen presežek spremeni v maščobo in telo ga shrani. Namen tovrstnega shranjevanja je v tem, da lahko razpoložljivo hrano uporabimo kot rezervo, če nekoč v prihodnosti njen vnos ne bi zadostoval za telesne potrebe.

Tudi zdravniki največkrat ne vedo kaj več o hrani. Avtor te knjige Vernon Coleman pa je licencirani zdravnik z dolgoletnimi izkušnjami s področja splošne medicine. Je avtor več kot sto knjig, ki so bile v Združenem kraljestvu prodane v več kot dveh milijonih izvodov in so prevedene v petindvajset jezikov. Med njimi je tudi knjiga, ki jo držite v rokah. Šele ko jo beremo, spoznamo, kako napačno se hranimo in si s tem pridelamo zdravstvene težave.

V knjigi je poljubno in na kratko razloženo, kako deluje hrana kot gorivo, kako varno pijemo, kako varna so živila, katerim živilom naj se izogibamo in katera naj jemo, da zmanjšamo tveganje za raka, kako na najpogostejše bolezni vplivamo s hrano, zakaj naj postanemo vegetarijanci. V knjigi je program za vitkost za vse življenje, pa nasveti za hujšanje otrok s prekomerno telesno težo. Razumeli boste, zakaj so trije redni obroki neumnost …

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

-7 %

25,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

26,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

27,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

22,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.