Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Pretres

3. del trilogije

24,90  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Teri Terry
Format (cm)
13,5 × 20,8
Število strani
408
Vezava
trda

V zadnjem delu trilogije z naslovom Pretres glavna junakinja Kyla s pomočjo TIPO, tehnologije za izboljšanje podobe, spremeni svoj izgled in postane rjavolaska. Izbere si tudi novo ime. Sedaj je Riley Kain.

Z novim imenom in izgledom se poda na iskanje svoje prave mame v Keswick. Tu jo pričakajo gore in sneg, ampak tudi novi zapleti. Prijaviti se mora v CPS, Cumbrijsko pripravniško shemo, živi pa v dekliškem domu, ki ga upravlja njena mama. Ampak Riley se mame nikakor ne more spomniti, odstirajo pa se ji spomini na očeta.

Odkrije sirotišnico v kateri izvajajo izbris majhnim otrokom in eno od deklet odpeljejo v ženski delovni zapor, hkrati pa se razjasni, da njena babica, ki je del zaredarjev ni le to, ampak njene lovke segajo veliko dlje. Riley spozna tudi, da njena mama ni njena biološka mati, ji pa v zadnjem trenutku pomaga zbežati, da je zaredarji ne dobijo v pest.

Zopet se v zgodbo vrne tudi Ben, ki je spremenjen in ni to kar si Kyla želi. Kljub temu, da ji nad glavo visi obsodba, želi pomagati pri razkritju grozot, ki jih počnejo zaredarji. Ob koncu romana se lepo izjasni tudi povezava z romanom Usojeno.


Odlomek iz knjige Pretres

»To je ta trenutek. Nisem Lucy, ime, ki so mi ga dali ob rojstvu. Nisem Dežna, ime, ki sem ga sčasoma izbrala zase, potem ko so me odpeljali Nico in njegovi protivladni teroristi – Osvobodimo VB, kakor jih je imenoval – in me oblikoval v svoje orožje proti zaredarjem. Nisem Kyla, ime, ki so mi ga izbrali v bolnišnici, potem ko so me ujeli in me izbrisali, ker sem bila teroristka PVT. Sem, kdor se sama odločim biti.«


Kako naj Kyla, ki še sebe ne pozna, ve, komu lahko zaupa – in koga naj ljubi?

Kyla je bila izbrisana. Zatiralska vlada zaredarjev ji je popolnoma oprala možgane, jih izpraznila. Nato so začeli na plan vznikati prepovedani spomini na nasilno preteklost, z njimi pa tudi dvom: ali naj zaupa tistim, ki jih je vzljubila, denimo Benu? Zdaj se ob pomoči prijateljev v gibanju PVA znova poda pod krinko, da bi se izognila oblastem, ki jo želijo ubiti. Vendar pa je resnica o njenem izvoru, ki jo Kyla tako obupano išče, še bolj pretresljiva, kot bi si sploh lahko zamislila.

V zaključnem delu uspešne trilogije IZBRIS se bodo razodele najgloblje in najbolj presenetljive skrivnosti.

SORODNI IZDELKI

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

V ISTI KATEGORIJI

-5 %

Original price was: 21,99 €.Current price is: 20,89 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

Original price was: 99,00 €.Current price is: 94,05 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

Original price was: 21,00 €.Current price is: 19,95 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.