Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 39,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Potrebujem tvojo ljubezen - Je to res?
-7 %
Avtor
Katie Byron
Format (cm)
14 × 22
Število strani
264
Vezava
mehka

Potrebujem tvojo ljubezen – Je to res?

22,32  + DDV

Prihranek: 1,68 
(-7 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Katie Byron
Format (cm)
14 × 22
Število strani
264
Vezava
mehka

V tej knjigi boste podrobno preučili, kaj pri prizadevanju za ljubezen in spoštovanje sploh deluje in kaj ne. Pomagala vam bo odkriti pot, kako postati srečnejši v ljubezni in učinkovitejši v vseh odnosih, ne da bi vam bilo treba zavajati ali manipulirati. Kar se boste naučili tu, bo prineslo zadovoljstvo v vse vaše odnose: romantično ljubezen, zmenke, zakon, vzgojo otrok, službene odnose in prijateljstva.

Ljubezen je čudovita, a ne takrat, ko si jo prizadevamo najti ali ko jo poskušamo zadržati, in ne takrat, ko je ne zmoremo opaziti. Vsak dan zapravimo veliko časa za zapleteno in mučno premišljevanje o naših odnosih. V tej knjigi je predstavljen veliko lažji in učinkovitejši pristop k razreševanju odnosov, kot ste ga bili vajeni doslej. Z vodenimi vajami se boste naučili, kako doseči izpolnjujoče ljubezensko življenje, hkrati pa boste spoznali, kako lahko sami postanete odgovorni za svojo srečo.


ALI VERJAMETE V TO, KAR MISLITE?
Vaš najbolj intimni odnos je tisti, ki ga imate s svojimi mislimi. Narava tega odnosa namreč določa vsa področja vašega življenja, še posebej tista, ki jih sooblikujete z drugimi. Če verjamete stresnim mislim, bo vaše življenje polno stresa. Toda ko izprašate te misli, začnete ljubiti ne le svoje življenje, temveč tudi vsakogar, ki se znajde v njem.

IZPRAŠAJTE SVOJE MISLI O LJUBEZNI
Dokler ne razumete narave svojih misli, ne morete spoznati niti drugih niti sebe; vse, kar zaznavate, so namreč zgolj predstave, ki jih še niste izprašali. Precej boleče in osamljeno. Drugo poglavje vas pouči, kako začeti Delo – metodo samoizpraševanja, ki vam omogoča, da sami raziščete, koliko resnice se skriva v vaših mislih in kakšen vpliv sploh imajo na vaše življenje. Prav tako vam Delo omogoča, da izkusite, kdo sploh ste brez teh misli. Skozi vso knjigo bomo izprašali nekaj najbolj bolečih in pogostih mislio odnosih ter seveda ugotavljali, ali so sploh resnične.

V ISKANJU ODOBRAVANJA
V knjigi bomo obravnavali tudi eno od najbolj bolečih misli o odnosih: misel, ki vam pravi, da morate osvojiti ljubezen in odobravanje drugih. Misel bomo temeljito izprašali in raziskali, kakšno je vaše življenje, medtem ko si prizadevate za ljubezen in odobravanje. Na voljo boste imeli kar nekaj vaj, ki vam bodo pomagale do izjemnega odkritja, da so najbolj razširjena prepričanja o tem, kaj morate storiti, da bi bili priljubljeni, ljubljeni in spoštovani, neresnična in da vodijo k lažnemu in stresnemu življenju. V tem poglavju vam bova prek vaj pokazala, da za iskrene in osvobajajoče odnose ne potrebujete odobravanja drugih.

PET KLJUČEV DO SVOBODE V LJUBEZNI
Če verjamete, da brezmejno potrebujete nekoga, da ne morete živeti brez te osebe, da življenje samo in ljudje, ki vas obkrožajo, ne zmorejo izpolniti vaših želja, potem boste v knjigi našli nekaj prodornih pristopov, kako si najbolj učinkovito pomagati.


O AVTORICI: BYRON KATIE je v svojih zgodnjih tridesetih postala hudo depresivna. Skoraj desetletje so jo pestili hud stres, jeza, samomorilne misli; zadnji dve leti tega obdobja velikokrat ni bila sposobna zapustiti svoje spalnice. Potem pa je nekega februarskega jutra 1986 prišla do spoznanja, ki ji je spremenilo življenje. To doživetje ima vrsto poimenovanj. Katie mu pravi »prebujenje v resničnost«.

Spoznala je, da je vse življenje verjela svojim mislim, ki so jo skoraj do smrti prestrašile. Nato pa jim je prenehala verjeti in svet se je ustavil. Notranja nesoglasja in strahovi so v hipu izpuhteli, hkrati pa je globoko občutila stisko sveta, ki mu je želela razodeti vse, kar je uvidela. Ta občutek povezanosti in ljubezni je bil začetek metode Delo, s katero danes pomaga ljudem po vsem svetu.


»Duhovna inovatorka novega tisočletja.« Time Magazin

»Byron Katie je resnično velika in navdihujoča učiteljica našega časa. Meni osebno je bila v izjemno pomoč. Ljubim to modro žensko.« Wayne W. Dyer

»Byron Katie je velik blagoslov na našem planetu. Korenine vzroka našega trpljenja so v poistovetenju z milimi, z ‘zgodbami’, ki se nenehno pletejo po naših glavah. Delo kot oster meč preseka iluzije in omogoči spoznati brezčasno bistvo tvojega obstoja. Radost, mir in ljubezen, ki izbirajo iz tega spoznanja, postanejo naravno stanje človeka.« Eckhart Tolle

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

NOVO

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

27,60  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

29,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

25,00  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.