Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Neskončna modrost Akaških zapisov
Avtor
Lisa Barnett
Format (cm)
13,5 × 21
Število strani
232
Vezava
mehka

Neskončna modrost Akaških zapisov

Odkrijte knjigo svoje duše

25,90  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Lisa Barnett
Format (cm)
13,5 × 21
Število strani
232
Vezava
mehka

Neskončna modrost Akaških zapisov je izjemna knjiga, polna edinstvenih orodij za preobrazbo in zdravljenje. Dostop do Akaških zapisov je ena najmogočnejših poti do samozavedanje in osebne rasti, kar jih je na voljo. Lisa nas skrbno in z ljubeznijo vodi skozi sistem molitev za spoznanje Akaške modrosti, ki vključuje pet korakov s tremi vibracijskimi ključi, s katerimi neposredno in zlahka dostopate do svojih Akaških zapisov.

S pomočjo knjige Neskončna modrost Akaških zapisov se boste naučili:

  1. umetnosti postavljanja vprašanj, na katere boste prejeli odgovore, ki bodo spremenili vaše življenje na bolje,
  2. kako se osvoboditi karme, dušnih pogodb in zavez, ki vas vežejo na negativne življenjske vzorce,
  3. zdravilnih orodij Akaških mojstrov, ki vam bodo pomagali pri nadaljnjem razreševanju starih težav in ustvarjanju življenja v skladu z vašim življenjskim poslanstvom,
  4. vibracijskih ključev (svetih molitev) za enostaven, neposreden in lahek dostop do Akaških zapisov.

Lisa Barnett

Lisa Barnett je združila svoje najuspešnejše tehnike, strategije, bližnjice in modrosti, ki jih lahko kadar koli in kjer koli zdaj uporabite sami.

KAJ SO AKAŠKI ZAPISI?

V Akaških zapisih je zabeleženo potovanje vsake duše od trenutka, ko se je prvič odcepila od Vira, do trenutka, ko se končno vrne domov – potovanje, ki lahko traja več tisočletij. Ne glede na to, kako mlada ali stara duša ste, vaši Akaški zapisi vsebujejo vse vaše misli, občutke, slaba ter dobra dejanja, ki ste jih opravili v tem in preteklih življenjih. Akaške zapise si lahko predstavljate kot knjižnico, kjer vsaka knjiga predstavlja eno vaše življenje.

AKAŠKO POLJE

Akaško polje je del Celote, s katero je neločljivo povezano. Je leva roka Vira, ki vsebuje čisto vse informacije. Obstajajo Mojstri, Učitelji in Bitja Luči, ki samo za vas skrbijo za te informacije. Z njimi se lahko povežete in odgovorili vam bodo na vsa osebna vprašanja, ki jih imate o svojem sedanjem življenju in preteklih življenjih, ki še vedno vplivajo na vas.


Ali ne bi bilo odlično, če bi lahko neposredno dostopali do knjižnice svoje duše, do Akaških zapisov? Lisa Barnett vam ključ, ki odpira vrata do njih, ponuja v čudoviti knjigi Neskončna modrost Akaških zapisov. Z branjem te knjige se boste opolnomočili in se naučili, kako to modrost uporabiti v vsakdanjem življenju. Razširite svoja obzorja! – Cari Murphy, avtorica svetovnih duhovnih uspešnic


Iz knjige:

Ponovno pridobivanje svoje energije  

Ne da bi se sploh zavedali, pustimo našo energijo razpršeno po vsem svetu. Na primer, kadar obiščemo neki čudovit kraj, ga pogosto neradi zapustimo, in tisti del nas, ki si želi ostati, nenamerno pusti delček nas za sabo. To energijo pustimo za sabo, da ohranjamo povezavo. Kadar po telefonu govorimo s prijatelji ali družino, nato odidemo na sestanke in v službo, puščamo dele energije za sabo ob vsakem srečanju, ki nam nekaj pomeni. Kadar smo se odlično imeli na nekem srečanju in še naprej razmišljamo o njem, se ga spominjamo ali ga podoživljamo, pustimo delček sebe. Del naše energije lahko pustimo za sabo celo po razburjeni debati ali prepiru z nekom že samo s tem, ko ostanemo vznemirjeni ali jezni. Pomislite na kumulativni učinek puščanja koščkov energije, raztresene naokoli vse življenje, in ugotovili boste, da je to zelo izčrpavajoče.

Včasih lahko dejansko občutimo ljudi v različnih predelih svojega telesa. Na primer telepatski kanali okoli oči so povezani z vašimi sinusi. Lahko boste mislili, da imate zamašene zaradi spremembe vremena, vendar je v resnici morda razlog ta, da nekdo razmišlja o vas in ima v svoji glavi pogovor z vami. Morda boste presenečeni, kako pogosto nezavedno pustite svojo energijo povezano z drugimi ljudmi in kraji. To lahko povzroči občutek razdrobljenosti. Kot da niste povsem celi. Ne morete točno določiti, kaj se dogaja, vendar občutite, da niste stoodstotno prisotni.


MEDITACIJA PONOVNEGA PRIDOBIVANJA SVOJE ENERGIJE  

Začeli boste z dihanjem. Naredite tri globoke vdihe. Ob prvem napolnite vaše celotno telo od konic svojih prstov vse do vrha svoje glave. Globoko in popolnoma izdihnite. Ob drugem vdihu napolnite svoj trebuh, dokler se do konca ne razširi, nekaj trenutkov zadržite in nato počasi izdihnite. Ob tretjem vdihu se osredotočite na področje srca in dovolite, da se vaše srce odpre in razširi, da lahko dihate v miru in radosti. Izdihnite, da sprostite kar koli, kar vam v tem trenutku več ne služi ali vam preprečuje, da bi občutili mir in radost, ki ste ju pravkar vdihnili v svoje srce.

Nato priprite oči in pustite telesu, da se popolnoma sprosti na stolu. Povabite svojega duha, da se popolnoma spusti v vaše telo. Občutite božansko podporo, ki vas obdaja, ko se povežete z Materjo Zemljo pod vašimi nogami.

Zahvalite se Zemlji, da vas podpira, ko hodite po njej, prav vsak dan, ko se premikate naprej na svojem potovanju.

Pri ozemljitvi vam bo pomagalo, če lahko greste ven in bosi hodite po travi ali pesku na plaži.

Kjer koli živite, se povežite in užijte zemljo pod nogami ter zaprosite, da bi začutili zemljino energijo, kako teče skozi vaše noge v vaše telo.

Zdaj si predstavljajte, da je nad vašo glavo veliko zlato sonce, približno velikosti košarkarske žoge. Medtem ko se sonce vrti in vrti, določite namero, da priklicuje nazaj vso vašo lastno energijo – vso energijo, ki ste jo pustili razpršeno po svetu. Predstavljajte si, da se ta zlata krogla še naprej vrti nad vašo glavo. Nahaja se nad vašo kronsko čakro in privablja nazaj vso vašo pozitivno in ljubečo energijo, ki ste jo razpršili in pustili za sabo. Energija se topi in združuje z zlatim soncem. Vzemite si trenutek in bodite pozorni na to, kar vidite ali občutite.

Pustite, da se velika zlata krogla vrti in vrti in vrti, globoko dihajte ter občutite ali opazujte, kako se energija ponovno vrača v zlato sončno kroglo. Zlato sonce privablja vašo energijo nazaj kot magnet. Ko se energija približuje soncu, se spremeni v prelepo, zlato, tekočo sončno svetlobo in ta tekoča sončna svetloba se prelije navzdol v vašo kronsko čakro. Ob vračanju se vaša energija spreminja v vašo najvišjo in najboljšo zlato vibracijo, ki se vrača domov v vaše telo, v vaše energijsko polje, v vašo avro. Vrača se, od koder koli je prišla, vrača se na najboljše mesto, kjer je najbolj potrebna; ni vam treba ugotavljati, kam naj bi šla. Zdaj opazujte, kako se vrtenje sonca počasi ustavlja, saj se je vsa vaša energija, ki vam je zdaj na voljo, vrnila. Opazujte, kako se to čudovito zlato sonce spreminja v kroglo tekoče, zlate svetlobe.

Zlata krogla se stopi v vaše telo in morda boste začutili toploto, ki preplavlja telo; morda boste energijo občutili kot ščemenje, ki teče skozi vaše telo vse do konic prstov. To je vaša najvišja energija, ki se je zdaj vrnila domov.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

-15 %

Original price was: 22,00 €.Current price is: 18,70 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

27,60  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.