Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Mojzesova šifra
-7 %
Avtor
James F. Twyman
Format (cm)
14 × 21,5
Število strani
174
Vezava
mehka

Mojzesova šifra

Original price was: 25,00 €.Current price is: 23,25 €. + DDV

Prihranek: 1,75 
(-7 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
James F. Twyman
Format (cm)
14 × 21,5
Število strani
174
Vezava
mehka

Pred 3500 leti je Bog Mojzesu zaupal skrivnost, ki je spremenila prihodnost človeštva. Sledilo je nekaj najbolj neverjetnih čudežev v zgodovini, in to zaradi uporabe preproste šifre, ki aktivira moč ustvarjalne božje sile. Ta starodavna tehnologija je bila od takrat izgubljena in pozabljena, sedaj pa jo James F. Twyman razkriva v svoji knjigi. Šifra lahko – če jo človeštvo naposled začne uporabljati – preobrazi planet in nam vsem prinese bogate darove.

Je mogoče, da je bila pred skoraj 3500 leti Mojzesu razkrita skrivnost o tem, kako pritegniti vse, kar si želimo? Mojzesova šifra je bila sprva uporabljena za izvedbo nekaj od največjih čudežev v zgodovini, nato pa je bila skrita in uporabljati so jo smeli le še najvišji posvečenci. V pričujoči knjigi James Twyman razkriva Šifro in pojasni kako jo lahko uporabimo, da si spremenimo življenje … in celo svet. Z izvajanjem tehnik opisanih v tej knjigi boste odkrili, kako vključiti najmogočnejše manifestacijsko orodje v zgodovini sveta v lastno življenje.

V osrčju Mojzesove šifre je bistvo delovanja in uporabe Zakona privlačnosti. Morda vam je bilo rečeno, da gre pri tem Zakonu le za »pritegovanje« tistega, kar si želite – reči, za katere mislite, da vam bodo izpolnile življenje. Toda kaj, če je to le prvi korak in je globlje razumevanje Mojzesove šifre bolj odvisno od tega, kaj ste pripravljeni »dati« in ne »prejeti«? To bi pomenilo, da že posedujete veščine potrebne za manifestacijo vsega, kar ste si kadar koli želeli v tem trenutku! To bi tudi pomenilo, da imate sposobnost, celo odgovornost, da Božansko Energijo uporabite za kaj več kot le za pritegovanje denarja, boljšega avtomobila ali popolnega razmerja. Tukaj ste zato, da moč Božanskosti same uporabite za ustvarjanje sveta, ki temelji na zakonih sočutja in miru. To je naloga, ki se nahaja pred vami.

Dobrodošli v Mojzesovi šifri!


MNENJA:

NIKA – Navdušena sem nad sporočilom, ki ga prenaša ta knjiga. Zavedam se, da jo verjetno vsak po svoje dojame, a te prisili, da se malce ustaviš in premisliš o prioritetah v svojem življenju in se morda odločiš za resnično življenje in ne pehanje za razno raznimi materialnimi dobrinami, ki ti prinašajo le trenutno zadovoljstvo.

NEVENKA – Ni dolgo nazaj, ko sem hotela kupiti vašo knjigo Mojzesova šifra, vi pa ste mi svetovala naj pogledam tudi novo knjigo Prebujenje po smrti. Odločila sem se za nakup zadnje in jo pravkar prebrala. Tematika mi ni nepoznana,vendar me je pritegnila. Nekje na sredini knjige me je malo zaustavilo, tako kot dr. Partija njegov prehod iz materialnega sveta v duhovni. Potem pa sem jo dobesedno “požirala”, kajti njegova pripoved ti ponudi olajšanje v spoznanju, da nisi sam, ponudi pa napotke in krasne meditacije na podlagi njegovih izkušenj, ki so ključne za umiritev duha in ključ do komunikacije s svojo dušo. Vesela sem, da sem jo kupila, da jo imam pri sebi tudi zaradi napotkov za meditacije in jo zelo priporočam v branje. Sedaj bo na vrsti Mojzesova šifra. Želim vam vse dobro in ostanite zdravi.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

-15 %

Original price was: 22,00 €.Current price is: 18,70 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

27,60  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.