Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Kanaliziranje

Kako kanaliziramo in kako se povežemo s svojim vodnikom?

28,90  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Duane Packer , Sanaya Roman
Format (cm)
13,5 × 21
Število strani
256
Vezava
mehka

Prodajna uspešnica Kanaliziranje prinaša neverjetno sporočilo za vse, ki si želijo pod drobnogled vzeti to področje. Nadvse uspešna avtorja Sanaya Roman in Duane Packer, katerih dela so prevedena že v več kot 24 jezikov in sta prodala že več kot 2,5 milijona izvodov vseh svojih knjižnih del, s pomočjo svojih vodnikov Orina in DaBena korak za korakom pokažeta, da lahko vsakdo kanalizira, se zavestno povezuje s svojim duhovnim vodnikom in višjim jazom, kar vodi do izjemnih rezultatov, ki spreminjajo življenje, obenem pa predstavita tudi, kako sta sama začela kanalizirati in začela znanje predajati naprej.

Kanaliziranje bralca preprosto in navdihujoče vodi po umetnosti kanaliziranja duhovnega vodnika ali višjega jaza. V njej boste zasledili praktične nasvete, kako vedeti, kdaj ste pripravljeni na kanaliziranje, kako pritegniti vodnika iz višjih svetov, kako preiti v stanje kanaliziranja, kako kanalizirate zase ali za prijatelje, kako širiti zavest in kako se odpirati za višje razsežnosti.

Modra in nežna duhovna vodnika obeh avtorjev, Orin in DaBen, vas pripravita na kanaliziranje in vam predočita, kaj lahko pričakujete. Naučili se boste prepoznati in pritegniti vodnika iz višjih svetov ter zavrniti nižje razvite entitete. Spoznali boste, kako se vodniki sporazumevajo z vami in kako vi sprejemate njihove informacije.

V knjigi boste popeljani na prvo srečanje s svojim vodnikom, spoznali, kako verbalno kanalizirati vodnika, prejeli pa boste tudi vprašanja, ki jih zastaviti svojemu vodniku, obenem pa boste izvedeli tudi, kaj pričakovati, ko začnete verbalno kanalizirati. Knjiga vsebuje navodila za lastne readinge in za readinge za druge ljudi. Naučili se boste tudi, kako skupaj z vodnikom pokukati v prihodnost.

Med branjem se boste naučili razvijati svoje sposobnosti kanaliziranja, prejeli pa boste tudi odgovore na vprašanja, kot so: kako pogosto kanalizirati, kako prejeti konkretne informacije, kako lahko vodniki še drugače delujejo preko vas, recimo preko glasbe ali likovne umetnosti. Avtorja pod drobnogled vzameta tudi vprašanja, ki se nanašajo na dvome med kanaliziranjem, nenazadnje je treba vedeti, kdaj je kanaliziranje iz trte zvito, kdaj pa ne.

Kanaliziranje je revolucionarna knjiga, saj vam morda lahko kanaliziranje svojega duhovnega vodnika pomaga povzpeti se po stopnicah duhovne rasti vse do vrat, ki vodijo do razsvetljenja.


Prednosti kanaliziranja je nešteto, kot na primer:

 1. boljše zavedanje duhovnih svetov in bitij svetlobe
 2. povezovanje z višjimi bitji iz višjih svetov svetlobe
 3. dostop do znanja, ki prej ni bilo na razpolago
 4. večja ustvarjalnost
 5. večja samozavest in gotovost v lastne odločitve
 6. večja modrost
 7. razumevanje razlogov za domnevne ovire v svojem vsakdanu
 8. spoznavanje priložnosti za življenje v odnosu do obilja, odnosov in kariere
 9. bistveno hitrejša duhovna rast
 10. občutek, da živimo v skladu s svojim smislom
 11. razkrivanje smisla svojega življenja
 12. razvijanje prirojenih darov in talentov
 13. iskanje svoje poti dela za celotni svet

»Knjiga Kanaliziranje vam do zadnje podrobnosti predstavi, kako začeti kanalizirati. Avtorja iz izkušenj na lastni koži razložita, kako se povezovati s svojimi duhovnimi vodniki in jih kanalizirati zase in za druge. V knjigi boste zasledili tudi zelo podrobne nasvete, informacije in vodstvo. Priporočamo.« – Body Mind Spirit, oktober 1987.

»Kanaliziranje je veščina, katero lahko usvojimo. Sanaya Roman in Duane Packer sta s pomočjo svojih dveh vodnikov Orina in DaBena na papir prelila navdihujoč in preprost vodnik po umetnosti kanaliziranja. V knjigi lahko zasledite praktične nasvete, izveste, kdaj ste pripravljeni, kako pritegniti vodnika iz višjih svetov, kako se spraviti v trans, kako kanalizirati za prijatelje, kako se s kanaliziranjem odpirate za višje razsežnosti, in še marsikaj drugega.« – The Midwest Book Review

»Besedilo teče kot po maslu, je nadvse pametno napisano in mu zlahka sledimo.« – Meditation

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

-15 %

Original price was: 22,00 €.Current price is: 18,70 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

27,60  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.