Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Hitro-okrevanje-po-virusni-okuzbi
-10 %
Avtor
dr. Thomas E. Levy
Format (cm)
15 × 21
Število strani
256
Vezava
mehka

Hitro okrevanje po virusni okužbi

Posvečeno hitri zaustavitvi širjenja covida

Original price was: 23,70 €.Current price is: 21,33 €. + DDV

Prihranek: 2,37 
(-10 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
dr. Thomas E. Levy
Format (cm)
15 × 21
Število strani
256
Vezava
mehka

Ključni namen te knjige je pojasniti, da so skoraj vsi akutni virusni sindromi ozdravljivi in to nepredstavljivo hitro. To zajema še posebej virusne okužbe dihal, ki vključujejo tudi covid in vse prihodnje patogene, ki se lahko pojavijo zaradi mutacij ali uhajanj iz laboratorijev.

V knjigi je v središče postavljeno zdravljenje Covida in drugih respiratornih virusov, ki je enostavno, hitro, učinkovito in izjemno poceni. Prav tako nima nobenih nevarnih stranskih učinkov in je na voljo vsakomur. Povsem normalno je, da se bojimo okužbe, ki lahko resno ogrozi naše zdravje, še posebej, če menimo, da se ji ne moremo izogniti ali da je ne moremo pozdraviti.

Večina svetovnega prebivalstva je obstala ob pandemiji covida. Vendar, kot že dolgo vemo, lahko zdrav imunski sistem uniči vse patogene, na katere naleti. A včasih celo močan imunski sistem potrebuje malce pomoči, da ohranja telo v dobri kondiciji.

Ključni namen te knjige je pojasniti, da so skoraj vsi akutni virusni sindromi ozdravljivi – in to nepredstavljivo hitro.

Če hočemo zaustaviti katerokoli pandemijo, vključno s covidom, je ključnega pomena ne le to, da zdravilo obstaja, ampak mora biti tudi izjemno poceni, dostopno povsod, njegova uporaba enostavna, povsem netoksično in da za učinkovanje ne zahteva intervencije zdravnika ali bolnišnice.

Ta trenutek obstaja le eno, ki zadosti vsem naštetim kriterijem. To je: nebuliziran vodikov peroksid.

Vdihavanje nebuliziranega vodikovega peroksida se je izkazalo za zelo učinkovito pri hitrem odstranjevanju vsakršnih patogenov iz sinusov, nosu, grla in globin pljuč. Razlog, zakaj je nebulizacija vodikovega peroksida tako popolna terapija za kakršen koli akutni respiratorni virus, je podrobno opisan v nadaljevanju in v tem trenutku ne potrebuje podrobnejše razlage.

Terapija z vodikovim peroksidom je tipični predstavnik biooksidativne terapije, ki jo podrobneje predstavljamo v tej knjigi. V to kategorijo prištevamo še vitamin C, ozon, ultravijolično obsevanje krvi in hiperbarično kisikovo terapijo. Vse našteto ima skupne poti uničevanja kužnih patogenov.


Iz vsebine:

  • Kako popolnoma odpraviti covid?
  • Izjemne zdravstvene lastnosti vodikovega peroksida
  • Zdravljenje in preprečevanje virusnih okužb dihal
  • Kaj je sindrom prepustnega črevesja?
  • Obnavljanje normalnega črevesnega delovanja
  • Ali obstajajo učinkoviti načini zdravljenja covida?
  • Zgodnje odkrivanje in zdravljenje virusne okužbe
  • Preventiva in vzdrževanje
  • Razumevanje vzroka vseh kroničnih bolezni
  • Pomembno pojasnilo o trditvah v tej knjigi

Večina pomembnih znanstvenih trditev, ki jih navajam v tem poglavju in skozi celotno knjigo, se nanaša neposredno na reference v strokovno pregledani znanstveni literaturi. Večina podatkov izvira iz najprestižnejših znanstvenih strokovnih revij. S storitvijo, ki jo ponuja spletna stran PubMed, so takšne informacije zlahka in hitro dosegljive.


O AVTORJU:
Dr. Thomas E. Levy je certificiran kardiolog in odvetnik.

Knjiga Hitro okrevanje po virusni okužbi je njegova že trinajsta knjiga. Je tudi avtor več prelomnih knjig o vitaminu C, toksinih, neozdravljivih boleznih, antioksidantih itd. Je eden vodilnih svetovnih strokovnjakov za vitamin C. Pogosto predava zdravstvenim delavcem po vsem svetu o vlogi vitamina C ter antioksidantov pri zdravljenju različnih bolezni. Njegova raziskovanja so umerjena v iskanje načinov za kar najboljšo in najhitrejšo obnovo ravni antioksidantov v telesu, saj imajo ti ključno vlogo pri zdravljenju kroničnih degenerativnih bolezni. Dr. Levy je bil pred kratkim sprejet tudi v Medicine Hall of Fame (prestižno združenje zdravnikov ortomolekularne medicine).

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

-7 %

Original price was: 27,90 €.Current price is: 25,95 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

26,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

27,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

22,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.