Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Gospodar svoje usode
-5 %
Avtor
Guy Finley
Format (cm)
13,5 × 21
Število strani
184
Vezava
mehka

Gospodar svoje usode

12 korakov za svetlo prihodnost

Original price was: 25,90 €.Current price is: 24,50 €. + DDV

Prihranek: 1,40 
(-5 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Guy Finley
Format (cm)
13,5 × 21
Število strani
184
Vezava
mehka

Knjiga Gospodar svoje usode je poziv k življenju, ki ga uspe uresničiti le redkim. Guy Finley vam v njej ponuja orodja, ki jih potrebujete za dosego nove ravni bivanja, na kateri zbledi vsakršen občutek ujetosti v čas in prostor.

V prvem delu opisuje položaj človeka kot posameznika v sodobnem svetu in opredeljuje vlogo, ki jo ljudje brez kakršnega koli upora prevzemamo. Svojo vlogo v življenju velikokrat dojemamo kot preveč vnaprej določeno in zato ne čutimo potrebe po uporu ali pa se tega morda bojimo.

V drugem, osrednjem delu knjige je podrobno predstavljenih dvanajst korakov, ki zagotavljajo spremembo v odnosu do prihodnosti. Pri opisu vsakega posameznega koraka avtor najprej osvetli posameznikovo izhodiščno notranje stanje, mu svetuje in navede, kaj lahko bralec ob doslednem upoštevanju predstavljenih smernic pričakuje.

Poglavja v osrednjem delu knjige se ukvarjajo s problematiko ustaljenih navad in zakoreninjenih prepričanj. Citirajo mislece in filozofe, učijo tihega pristopa k sebi in poudarjajo pomen zavestnega tveganja, ki je nujen sestavni del vsakega (notranjega) napredka.

Čudovito potrka na vrata naše notranjosti, ko v enem izmed zadnjih poglavij zapiše: »Če bi radi našli nekaj brezčasnega, si morate upati zaživeti tako, kot da imate ves čas na svetu!«

V zadnjem delu se avtor zelo natančno posveti čustveni stabilnosti in osvoboditvi od stresa ter zaključi z višjimi spoznanji o krojenju lastne usode.


O AVTORJU:

GUY FINLEY je avtor mnogih uspešnic in več kot 35 knjig ter avdio programov, prevedenih v 16 jezikov, ki so se prodali v milijonskih nakladah. Je tudi ustanovitelj in direktor centra za samospoznavanje ter voditelj serije radijskih oddaj na najbolj poslušanih komercialnih postajah, namenjenih boljši kakovosti življenja.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

-15 %

Original price was: 22,00 €.Current price is: 18,70 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

27,60  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.