Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Ganes-od-glave-do-rilca_3D
-10 %
Avtor
Adrian P. Kezele
Format (cm)
15 × 21
Število strani
320
Vezava
mehka

Ganeš od glave do rilca

Original price was: 23,00 €.Current price is: 20,70 €. + DDV

Prihranek: 2,30 
(-10 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Adrian P. Kezele
Format (cm)
15 × 21
Število strani
320
Vezava
mehka

Drugi del Ganeševih zgodb lahko beremo, tudi če nismo brali 1. dela (Zlomljeni okel). A bodo hitro postale veliko bolj slikovite, če smo že brali prvi del; bolj polno, poznavalsko izkušnjo in življenje bomo imeli, če gremo po vrsti.

Še več užitka pri potapljanju mimo čeri Ganeševih preprek pa bomo doživljali, če smo brali še druge avtorjeve knjige, kot so Čarobnica, Maitreya, pa seveda večni Veličastni Saturn in Sončni labirint, morda celo Gospodar smrti … Seveda pa vedno pridejo prav za širjenje obzorij tudi znanje, energija in informacije še iz drugih avtorjevih knjig, kot so Sadašiva tantra, morda celo Skrivnosti indijske astrologije, za začetek in konec vsega pa vedno Hej, človek, spravi se meditirat!

Cela pustolovščina, vsaka od njih.

Avtor se je tokrat dogovoril s prijateljem Ganešem, da zapiše nekaj njegovih zgodb, ne da bi jih prekinjal s svojimi komentarji. Zato pa se po vsaki od njih poglobi v bogato simboliko in nam pomaga odstreti številne tančice gostega tkanja bistrega prijateljčka. Sčasoma te napete pripovedke zasijejo pred nami kot prave male velike kozmogonije. Popis naravnega reda, zakonov stvarjenja in dogajanja čisto vsega na tem svetu (in še na kakšnih!). Med vrsticami in vmes pa seveda natančen popis čisto človeških odnosov in lastnosti, čeprav so glavni akterji pri Ganešu sama smetana božanstev.

Vedno na šalo naravnani Ganeš nam pri tem namerno nastavlja zanke, ovire in uganke, da vidi, koliko smo pozorni in kaj že zmoremo dojeti. Pa ravno on, ki med drugim zmore odstranjevati ovire, še preden sploh nastanejo! Res je falot.

In če imate v spominu, da je znal biti večno mladi Ganeš že v prvi knjigi radoživ ali nagajivo žgečkljiv tudi v seksualnem smislu, niste doživeli še nič. Ker … se vam bo že posvetilo v zgodbah, ki slavijo seksualnost onkraj vsega, kar bi človek pričakoval od dobrodušnega bitja s slonjim obrazom. Ima pač vrhunsko napredne starše … Kaj je privid, kaj je oprijemljivo – in kaj od obojega je bolj resnično? Hm. Vse že je.

Se nam bo po vseh teh zgodbah in njihovih razlagah posvetilo, kdo ali kaj so pravzaprav vsi ti glavni bogovi in boginje? Preberimo jih še enkrat, dvakrat in večkrat, vabi Ganeš z avtorjem. Na tem svetu se tako ali tako vse … ponavlja. V pravljičnem ritmu Ganeševega napetega in slikovitega pripovedovanja nas avtor in njegov čisto posebni prijatelj zapeljujeta od prve do zadnje strani. In ko se zdi, da smo z njima doživeli že res veliko – resnega, žgečkljivega, poučnega in osupljivega –, nas avtor obvesti, da se pustolovščina šele dobro začenja!

Ganeš je namreč povedal A.-ju, kot ga tokrat imenuje, še nekaj novih zgodb, ki pa še niso objavljene. Menda so malo drugačne in A. nam jih še ne sme povedati! Vse dokler ne razišče odgovorov na uganke, ki mu jih je načrtno nastavil ta varuh reda, gospodar karme, dobri duh pisnih podvigov, plesa in še marsičesa. Najbolj navihan tip od vseh božanstev na svetu! Ah, ti Ganeš. Se pravi: Avtor mora šele najti ‘nebeške ključe’ ali ‘gesla’, skrite v zgodbah in krajih, ki mu jih je nastavil skrivnostni prijatelj. Kaj to pomeni? Da čakamo!

Z zadržanim dihom smo pripravljeni na vse in izza širokega nasmeška radovedno sprašujemo: lahko kako pomagamo, da bomo kaj kmalu doživeli še nadaljevanje teh zgodb? Ganeš? A.?


O AVTORJU: ADRIAN P. KEZELE je avtor več kot štirideset knjig, ustanovitelj Duhovne akademije (www.dagroup.org), znotraj katere poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Jyotisha (v prevodu Džjotiša), poučuje duhovni ples NuDanza in vodi številne druge seminarje ter delavnice (Skrivna sporočila, Življenje – smrt – življenje, Vastu in druge).

Njegova dela so poznana po tem, da bralcem, na zelo praktičen način predaja znanje. Neodvisno od hrvaških izdaj, so njegove knjige preko drugih založb izdane v slovenskem, srbskem, madžarskem, ukrajinskem in angleškem jeziku. Te knjige so rezultat življenjskega obdobja posvečenega raziskovanju in poučevanju znanj s področja duhovnosti.

SORODNI IZDELKI

-12 %

Original price was: 25,00 €.Current price is: 22,00 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-20 %

Original price was: 44,90 €.Current price is: 35,92 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-10 %

Original price was: 21,90 €.Current price is: 19,71 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-10 %

Original price was: 25,00 €.Current price is: 22,50 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-10 %

Original price was: 18,90 €.Current price is: 17,01 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-10 %

Original price was: 27,00 €.Current price is: 24,30 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

V ISTI KATEGORIJI

-15 %

Original price was: 22,00 €.Current price is: 18,70 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

27,60  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.