Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Avalon v nas samih
-6 %
Avtor
Jhenah Telyndru
Format (cm)
13,5 × 21
Število strani
340
Vezava
mehka

Avalon v nas samih

Svéto popotovanje po mitologiji, misterijih in notranji modrosti

Original price was: 31,90 €.Current price is: 29,90 €. + DDV

Prihranek: 2,00 
(-6 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Jhenah Telyndru
Format (cm)
13,5 × 21
Število strani
340
Vezava
mehka

Odpotujte na legendarni otok Avalon, kjer se lahko nadejate čarovnij, misterijev in misticizma, ki navdihujejo ženske skozi celotno zgodovino človeštva. Ustanoviteljica avalonske tradicije, Jhenah Telyndru, vas vabi na edinstveno duhovno pot zdravljenja in osebnih razodetij, utemeljenih na priljubljeni avalonski mitologiji. Vodena popotovanja in mogočni rituali vas bodo povezali z boginjami Avalona. Razvijajte legendarne avalonske veščine, kot sta vid in umetnost glamurja, s čimer boste pozdravili dušo in na dan izvabili sveto modrost v sami srčiki svoje bíti.

Avalonska pot, ki črpa iz keltske metodologije, legende o kralju Arturju, druidskega izročila in raziskovanja navad svečenic, kot se nanje namiguje v knjigi Avalonske meglice (The Mists of Avalon) Marion Zimmer Bradley, spodbuja ženske po vsem svetu k preobrazbi svojega življenja in iskanju boginje ter suverenega jaza v sebi.

Podajte se na sveto popotovanje

Jhenah Telyndru je ustanoviteljica in morgana mednarodne ženske organizacije za keltske misterije, Avalonskega sestrstva, ter tudi direktorica Avalonskega teološkega semenišča. Že več kot dve desetletji vodi intenzivne delavnice o Avalonu po Severni Ameriki in prireja romanja na svete kraje po Britanskem otočju.


»Bogato zamišljena pot do samouresničitve, ki združuje arhetipske mite o Avalonu in [valižanske legende] tehnike sodobne psihologije. Vodena popotovanja po knjigi so učinkovita, čudovita in močna.« Ellen Evert Hopman, druidska svečenica in avtorica knjige A Druid‘s Herbal for the Sacred Earth Year [Druidska knjiga o zeliščih za sveto zemeljsko leto].

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

-15 %

Original price was: 22,00 €.Current price is: 18,70 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

27,60  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.