Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Angeli za začetnike
-5 %
Avtor
Richard Webster
Format (cm)
12,5 × 19,5
Število strani
248
Vezava
mehka

Angeli za začetnike

18,91  + DDV

Prihranek: 0,99 
(-5 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Richard Webster
Format (cm)
12,5 × 19,5
Število strani
248
Vezava
mehka

Ljudje redno dobivamo angelska sporočila. Običajno se pojavijo kot misli v naši glavi. Nekateri pa slišijo sporočila, kot če bi nekdo govoril z njimi. Angeli svojo prisotnost pokažejo na mnogo načinov, odvisno od posameznika.

Ni pomembno, kako doživljamo angele. Pomembno je, da jih pozdravimo v svojem življenju in jim omogočimo, da nam pomagajo. Ta knjiga vam bo pomagala povečati vaše znanje o angelih in, upam, omogočila, da jih tudi sami doživite.

Knjiga predstavlja angele: izvemo, kaj so, kakšni so videti in kaj delajo; razloži nam hierarhijo angelov; pojasnjuje, kako so angeli razdeljeni v različne skupine. Obravnava angele varuhe – vsi imamo posebnega angela, ki nas ščiti, nam pomaga in nas vodi od trenutka, ko smo rojeni. Pomaga nam komunicirati z našim angelom varuhom in okrepiti povezavo, ki jo imamo z njim.

Predstavlja nam nadangele, predvsem velike štiri: Mihaela, Gabriela, Rafaela in Uriela. Tudi nekatere posebne angele, kot so angeli zdravljenja in angeli obilja. Ti posebni angeli so ob nas, da nam zagotovijo pomoč v posebnih dogajanjih.

Nauči nas, kako komuniciramo z angeli in kako delamo z angelskimi kraljestvi. Spoznamo številne obrede, s pomočjo katerih lahko to storimo, seznanimo se z angelskimi obiski skozi zgodovino in z vrsto konkretnih primerov angelskih komunikacij. In tako nam knjiga povsem odpre vrata v svet, v katerem že itak živimo.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

-15 %

18,70  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

27,60  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.