Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Tvoja menstruacija
Avtor
Chella Quint
Ilustrator
Giovana Medeiros
Format (cm)
18,5 × 24
Vezava
mehka z zavihki

Tvoja menstruacija

Vodnik do pozitivnega sprejemanja menstruacije

17,90  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Chella Quint
Ilustrator
Giovana Medeiros
Format (cm)
18,5 × 24
Vezava
mehka z zavihki

Dejstev poln vodnik Tvoja menstruacija odgovarja na vsa tvoja ključna vprašanja., kot so »kaj je spolovilo, kako doživljaš menstruacijo in kaj se zgodi, če na hlačkah opaziš krvav madež«.

S svojimi pozitivnimi in iskrenimi nasveti aktivistka in pedagoška delavka Chella Quint razbija vraževerja, ruši ustaljene mite in se bori proti občutkom sramu, povezanih z menstruacijo, ter hkrati podaja praktične informacije o menstrualnih izdelkih, beleženju cikla
in izkušnje iz lastnega življenja.

Knjiga je duhovita, pronicljiva in vključujoča. Tvoja menstruacija je priročnik o vsem, kar moraš vedeti o pozitivnem sprejemanju menstruacije!


»Izčrpen, iskren in radosten pogled na vse, kar mlade zanima o menstruaciji.« – Emma Barnett


O PISATELJICI ChellI Quint

Je v Brooklynu rojena pisateljica, igralka in oblikovalka, ki ustvarja v Sheffieldu. Kot nekdanja učiteljica gledališke umetnosti in vodja PSHE (izobraževanj na temo osebne, družbene, zdravstvene in gospodarske vzgoje) je duhovito in radostno začela oporekati ustaljenim pogledom na mesečno perilo. V Veliki Britaniji se je uveljavila kot vodilna strokovnjakinja za menstruacijo, ki s svojimi nasveti pomaga pri pripravi izobraževanj o mesečnem perilu in menstrualni revščini (izraz se nanaša na to, da nekatere ženske nimajo dostopa do menstrualnih pripomočkov). Ustvarja in nastopa v humorističnih predstavah, organizira javne projekte za splošno dobro in snuje uprizoritve na teme, za katere črpa navdih v znanosti, zdravju in socialni pravičnosti.

Izraz »pozitivno sprejemanje menstruacije« je Chella prvič uporabila leta 2006, ko je začela t. i. gibanje »Period Positive«, da bi izboljšala menstrualno pismenost. Njena zaobljuba pozitivnemu sprejemanju menstruacije, imenovana »Period Positive Pledge« je kot podlaga za njeno delo, s katerim želi pomagati drugim, zlasti v smislu razvijanja vključujočih izobraževanj o menstruaciji in nudenja pomoči.


O ILUSTRATORKI GiovanI Medeiros

Je brazilska ilustratorka, ki živi v Lizboni na Portugalskem. Diplomirala je iz modnega oblikovanja na SENAI/Criciúma v Braziliji, svoje izobraževanje pa je nato nadaljevala na BCFE v Dublinu, kjer je uspešno diplomirala. Giovanino delo v glavnem zajema otroške ilustracije, čeprav je svoje znanje koristno uporabila tudi na tekstilijah, v knjigah, revijah, oglaševanju, igrah in aplikacijah. Večinoma ustvarja digitalno, v prostem času pa rada raziskuje tradicionalno slikanje. Svoj navdih črpa v naravi, ženskah, vsakdanjem življenju, književnosti in potovanjih.

Delo za knjigo Tvoja menstruacija je Giovano izredno navdušilo in želi si, da bi tako knjigo med odraščanjem imela tudi sama. Med ustvarjanjem ilustracij si je neprestano predstavljala vse nadobudne bralce, ki jo bodo rade volje vzeli v roke – zanjo je bila to nepozabna pustolovščina!

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

Prednaročilo -30 %

Original price was: 32,90 €.Current price is: 22,90 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Prednaročilo -30 %

Original price was: 32,90 €.Current price is: 22,90 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Prednaročilo -20 %

Original price was: 34,90 €.Current price is: 27,92 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

Original price was: 16,90 €.Current price is: 16,05 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-7 %

Original price was: 25,00 €.Current price is: 23,25 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.