Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Srčna joga
-5 %
Avtor
Ana Kersnik Žvab
Format (cm)
16,5 × 23,5
Število strani
124
Vezava
trda

Srčna joga

Original price was: 26,89 €.Current price is: 25,55 €. + DDV

Prihranek: 1,34 
(-5 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Ana Kersnik Žvab
Format (cm)
16,5 × 23,5
Število strani
124
Vezava
trda

Srce vsak trenutek brezpogojno bije za nas in naša naloga je, da zanj skrbimo in mu omogočamo nemoteno delo. Srčna joga je bila nominirana za najboljšo knjigo v letu 2017. Ta knjiga je vodilo, s katerim boste nežni in skrbni do svojega zdravja in boste usmerjali energijo tudi in posebej k srcu. Vsebuje vaje za krepitev srca in odstranitev energijskih blokad na področju srca, prebrali pa boste tudi veliko drugih informacij za zdrav in aktiven način življenja.

Knjiga Srčna joga ni namenjena le tistim, ki imajo težave s srcem oziroma imajo za seboj težke izkušnje z izgubo ljubljene osebe in se bolj zavedajo, kako pomembno je zdravje srca, ampak vsem, saj je srce le eno in edinstveno, zato moramo zanj še posebej skrbeti. Naj bo knjiga vodilo, s katerim boste nežni in skrbni do svojega zdravja in boste usmerjali energijo tudi in posebej k srcu. Veliko je govora o zdravem prehranjevanju in aktivnem načinu življenja, kar je izredno pomembno, v tem delu pa so vključene tudi energetske vaje in dihalne tehnike, s katerimi lahko izboljšate vitalnost vašega srca. Na koncu dela sledijo tudi napotki drugih strokovnjakov, na kaj morate biti pozorni in kako lahko Srčna joga pripomore k vašemu zdravemu in močnemu srcu.

Priročnik je v Sloveniji prvi, ki omogoča kompleksen vpogled v jogijski svet in je sestavljen iz različnih enot. V njem se lahko spoznate z jogo, s čakrami, pri čemer je predvsem izpostavljena srčna čakra – anahata čakra, z mandalami, z mantrami in z delovanjem srca. Predvsem pa je priročnik prilagojen za vadbo asan doma, saj so asane detajlno opisane in ponazorjene s profesionalnimi fotografijami.


Knjiga je bila predstavljena na Mednarodnem dnevu srca 2017 in bila nominirana za najboljšo knjigo leta 2017. Knjiga je prejela tudi Mednarodno nagrado in je predstavljena na konvencijah in kongresih po svetu.


»Naj vam postavim logično vprašanje – ali res moram zboleti, da spremenim način življenja? Zavestno vem, da je odgovor ne. Bodi pameten, spremeni prej, saj veš, kaj je treba! Kljub temu, da mi zaenkrat to še ni uspelo, to vedno razlagam in utemeljujem bolnikom. Želim jim najbolje, občasno celo rečem, naj ne posnemajo mene. Bodisi tistim, ki so še zdravi, bodisi tistim, ki sem jim opravil poseg in lahko z upoštevanjem teh pravil zdravega življenja pomembno  zmanjšajo verjetnost, da se bomo v bolnišnici spet srečali. In joga, je verjetno lahko dodatna pot, da uidemo noremu ritmu današnjega življenja  in se ponovno približamo naravi.«
– prof. dr. Marko Noč, dr. med., specialist kardiologije in vaskularne medicine, predstojnik Oddelka za intenzivno interno medicino v Kliničnem centru v Ljubljani


OAVTORICI
Avtorica, ki je zasedla zavidljivo 2. mesto na jogijskih olimpijskih igrah je mamica, ki je priročnik napisala z dušo na podlagi večletnih  izkušenj. Anino obširno znanje o jogi in njeni filozofiji je posledica učenja pri največjih strokovnjakih na svetu, njene osebne nosečniške  izkušnje pa dajo knjigi še dodano vrednost.

SORODNI IZDELKI

-5 %

Original price was: 39,99 €.Current price is: 37,99 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

Original price was: 29,99 €.Current price is: 28,49 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

Original price was: 24,99 €.Current price is: 23,74 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

Original price was: 24,99 €.Current price is: 23,74 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

Original price was: 24,99 €.Current price is: 23,74 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

V ISTI KATEGORIJI

-5 %

Original price was: 29,90 €.Current price is: 28,40 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-11 %

Original price was: 31,90 €.Current price is: 28,50 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

Original price was: 34,90 €.Current price is: 33,16 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.