Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Joga in (ne)plodnost
-5 %
Avtor
Ana Kersnik Žvab
Format (cm)
16,5 × 21,5
Število strani
144
Vezava
trda

Joga in (ne)plodnost

Original price was: 29,99 €.Current price is: 28,49 €. + DDV

Prihranek: 1,50 
(-5 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Ana Kersnik Žvab
Format (cm)
16,5 × 21,5
Število strani
144
Vezava
trda

Veliko parov se sreča s težavami pri zanositvi. Na žalost pa nekaterim kljub vsem poskusom ne uspe. Jogijski priročnik ni namenjen zbujanju lažnih upov, a je ustvarjen za pare, ki si želijo imeti otroka ter so za to pripravljeni preizkusiti jogijske tehnike, ki izboljšujejo plodnost. Priročnik je ustvarjen s pomočjo zdravstvenih strokovnjakov in je potrjen s strani jogistov iz celotnega sveta, ki uspešno izvajajo določene programe že leta.

Joga in (ne)plodnost je prvi jogijski priročnik v Sloveniji, ki pomaga parom, da uspejo doseči svoje želje in je izdelan na podlagi raziskav in realnih izkušenj, s katerimi se je pisateljica srečala pri svojem poučevanju. Imena žensk in moških so fiktivna, saj avtorica spoštuje zgodbe svojih vadečih in jih je uporabila le za prikaz in navdih drugih.

Pri tem kompleksnem delu so sodelovali tudi drugi strokovnjaki, ki so dopolnili znanje s področja neplodnosti, depresije, energetskem čiščenju in pri drugih pomembnih tematikah, ki odpirajo nove poti parom, ki želijo zanositi.

Delo vsebuje profesionalne barvne fotografije, podroben opis asan ali telesnih položajev, dihalne tehnike, tehnike sproščanja in vaje za pospešitev pretoka energije po telesu. Gradivo je prilagojeno za ženske, ki želijo zanositi in za partnerje, ki jih pri tem podpirajo. Knjiga vsebuje tudi afirmacije, s katerimi boste lažje izpopolnjevali svoje jogijsko popotovanje na poti k spočetju otroka.


»Mož je imel otroka od prej, jaz pa nisem in nisem mogla zanositi, pri čemer sem vedela, da je z mano nekaj narobe. Krivila sem sebe, jokala in se zapirala pred drugimi ljudmi. Svoje nesreče in nesposobnosti zanositi sem se sramovala. Počutila sem se kot ogabno bitje, ki si zasluži biti nesrečno. Menila sem, da si zaslužim biti izolirana in živeti v sramu. Ko pa sem se srečala z replikami o delu Ane, sem ugotovila, da je mogoče vse, kar delam sebi, nepotrebno in da si sama otežujem življenje ter da pri tem pa trpi tudi partner. Ko sem razčistila in ugotovila, da sem vredna življenja, da sem čudovita taka, kot sem, sem ponovno zaživela. Kako sem do tega prišla? Stopila sem v stik z Ano in ta mi je najprej dejala, da si moram najprej priznati, da sem v tej situaciji in da mi, dokler si želim potiskati sebe dol in počutiti nesrečno ter v tem uživati, ne more pomagati. Ko pa bom ugotovila, da sem dar narave in da si zaslužim vso srečo v svojem življenju in da sem čudovita taka, kot sem, mi bo lahko pomagala. Predvsem mi je dejala, da nisem edina v takšni situaciji in da nisem nič kriva. To mi je odprlo oči. Pričela sem s programom in si mislila, če meni ne bo pomagala, bo pa mogoče kateri ženski kasneje. Ampak le po treh mesecih sva s partnerjem izvedela, da sem noseča. Kaj kmalu po rojstvu prvega sina Toma sem izvedela, da sem ponovno noseča in zanosila še s hčerko. Danes sem v petem mesecu nosečnosti in presrečna, da sem spoznala Ano in pričela z jogo, saj mi je to spremenilo življenje.«
– Leona


O AVTORICI
Avtorica, ki je zasedla zavidljivo 2. mesto na jogijskih olimpijskih igrah je mamica, ki je priročnik napisala z dušo na podlagi večletnih izkušenj. Anino obširno znanje o jogi in njeni filozofiji je posledica učenja pri največjih strokovnjakih na svetu, njene osebne nosečniške izkušnje pa dajo knjigi še dodano vrednost.

SORODNI IZDELKI

-5 %

Original price was: 39,99 €.Current price is: 37,99 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

Original price was: 26,89 €.Current price is: 25,55 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

Original price was: 24,99 €.Current price is: 23,74 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

Original price was: 24,99 €.Current price is: 23,74 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

Original price was: 24,99 €.Current price is: 23,74 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

V ISTI KATEGORIJI

-5 %

Original price was: 29,90 €.Current price is: 28,40 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-11 %

Original price was: 31,90 €.Current price is: 28,50 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

Original price was: 34,90 €.Current price is: 33,16 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.