Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Smrtonosni strel
NOVO
Avtor
Vince Flynn
Format (cm)
13,5 × 20
Število strani
448
Vezava
mehka
Zbirka
2. knjiga , Mitch Rapp

Smrtonosni strel

Mitch Rapp na njegovi drugi tajni nalogi

16,95  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Vince Flynn
Format (cm)
13,5 × 20
Število strani
448
Vezava
mehka
Zbirka
2. knjiga , Mitch Rapp

Avtor uspešnic New York Timesa Vince Flynn se vrača z novim napetim političnim trilerjem, ki mladega Mitcha Rappa spremlja na smrtonosni misiji, na kateri skuša izslediti ljudi, ki so odgovorni za teroristični napad na letalo Pan Am nad Lockerbiejem.

Mitch Rapp več mesecev neutrudno, naboj za nabojem, sledi seznamu teh moških. Z vsakim ubojem postaja prepletena mreža pošasti, odgovornih za poboj 270 civilistov, vse bolj jasna. Njegova naslednja tarča je zavaljeni libijski diplomat, ki je nagnjen k pijančevanju in brez enega samega osebnega stražarja pripotuje v Pariz. Rapp moškega, ki je povsem brez zaščite, preseneti v postelji njegove hotelske sobe. S popolnim zaupanjem v svoje veščine in prepričanostjo o njegovi krivdi mu zlahka pošlje kroglo v glavo. Toda v trenutku, ko izstrelek zapusti cev njegove pištole z dušilcem, se vse spremeni. Vrata hotelske sobe se sunkovito odprejo in na Rappa se usuje ploha krogel. Lovec v trenutku postane plen. S prestreljeno ramo mora zbežati, da si reši življenje.

Naslednje jutro v Washingtonu odjekne novica, da je bil libijski minister za nafto ubit skupaj s tremi nedolžnimi civilisti in štirimi neidentificiranimi moškimi. Francoske oblasti so prepričane, da je strelec ranjen in da se potika po Parizu. Ko se začno obtoževanja, Rappovemu vodji preostane le ena možnost – da zanika vsakršno odgovornost za incident in moli, da njihovo najnovejše skrivno orožje ostane še naprej skrito, da se izogne prijetju in tiho umre. Ena oseba v skupini pa ne namerava stvari prepustiti naključju. Rapp je postal preveliko tveganje in ne smejo dovoliti, da bi ga francoske oblasti ujele živega. A kmalu se bo izkazalo, da ni nič nevarnejšega kot ranjeni Rapp, ki se je znašel stisnjen v kot.


O KNJIGI SMRTONOSNI STREL:

Mitch Rapp še vedno velja za najboljše orožje v človeški podobi, ki ga je CIA izurila pred Jasonom Bournom. – CONTRA COSTA TIMES (CALIFORNIA)

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

NOVO

15,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

37,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

38,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

17,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

18,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

38,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.