Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Holly
NOVO
Format (cm)
21,4 x 14
Vezava
trda
Avtor
Stephen King
Število strani
560

Holly, TV

Nagrada Goodreads Choice Award za najboljšo srhljivko leta 2023!

38,90  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Format (cm)
21,4 x 14
Vezava
trda
Avtor
Stephen King
Število strani
560

Holly Gibney, ena najzanimivejših in večplastnih junakinj Stephena Kinga, se v najnovejšem srh vzbujajočem romanu sooči z vprašanjem, kaj tiči v ozadju več izginotij v domačem kraju na ameriškem srednjem zahodu.

V romanu Holly Stephena Kinga se zmagoslavno vrača priljubljeni lik Holly Gibney. Zvesti bralci so spremljali njeno preobrazbo iz plahe (a tudi pogumne in poštene) samotarke v Gospodu Mercedesu do sodelavke Billa Hodgesa v detektivski agenciji Srečni najditelj pa do popolnoma samostojne, bistre in občasno neusmiljene zasebne preiskovalke v Tujcu. V Kingovem novem romanu se Holly, zdaj sama svoja mojstrica, sooči z nepredstavljivo izprijenima in genialno zakrinkanima antagonistoma.

Ko Penny Dahl pokliče agencijo Srečni najditelj, naj ji pomagajo najti pogrešano hčer, Holly koleba. Njen partner Pete ima kovid. Ravnokar ji je umrla (zelo zakomplicirana) mama. In Holly naj bi imela dopust. Toda v glasu Penny Dahl je nekaj tako obupanega, da je ne more zavrniti.

Zgolj par ulic naprej od kraja, kjer je izginila Bonnie Dahl, živita Rodney in Emily Harris. Profesor in profesorica sta slika in prilika ugledne buržuazije: poročena osemdesetletnika, predana zakonca in napol upokojena vseživljenjska učenjaka. Toda v kleti lepo vzdrževane, knjig polne hiške skrivata mračno skrivnost, ki bi utegnila biti povezana z Bonniejinim izginotjem.

Tako rekoč nemogoče je odkriti, kaj imata za bregom, ker sta pretkana, ker sta potrpežljiva in ker sta neusmiljena. Holly mora v novi mojstrovini Stephena Kinga izkoristiti vse svoje neizmerne talente, da bo kos šokantno izrojenima profesorjema.

NAGRADA Goodreads Choice Award za najboljšo srhljivko leta 2023.


MNENJA O ROMANU:

  • »Holly je srce pripovedi. Njena levitev is sramežljive, jecljave zmede v Gospodu Mercedesu do močne, pametne, nekoliko boljše osebe in mnogo bogatejše kadilke, ki jo vidimo v Holly, je neverjetna.« – Gabino Iglesias, NPR.org
  • »Roman se stopnjuje do napetega vrhunca, ko se glavna junakinja zazre grozi v oči. In razplet je v veliko zadoščenje.« – St Louis Post-Dispatch
  • »Holly ni le dokaz, da ima King še kaj povedati o naslovni junakinji, temveč tudi dokaz, da nam ima še veliko povedati tudi Holly sama.« – Paste
  • »Prava uspešnica … Holly si zagotovo zasluži, da znova stopi v soj žarometov.« – Portland Press Herald
  • »Napeto in neusmiljeno … V kratkem bi spet novo porcijo Holly, prosim.« – NPR.ORG

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

-43 %

Original price was: 34,90 €.Current price is: 19,99 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

37,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

17,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.