Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Pogrešana, TV

37,70  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Mary Kubica
Format (cm)
13,5 × 20,8
Število strani
384
Vezava
trda

Prva, ki izgine, je Shelby Tebow. Nato nekaj uličic naprej od kraja, kjer so nazadnje opazili Shelby, izgineta še Meredith Dickey in njena šestletna hči Delilah, in tedaj v mirno sosesko useka strah. Po neuspešnem iskanju, ki sproži več vprašanj, kot ponudi odgovorov, primer slednjič zastara.

Zdaj pa, po enajstih letih, se Delilah nepričakovano pojavi. Vsi nestrpno čakajo, da bi izvedeli, kaj se ji je zgodilo, toda nihče ni pripravljen na to, kar jim Delilah razkrije. Nekateri bi zares naredili vse, prav vse, da bi prikrili resnico.


O AVTORICI

Mary Kubica je avtorica uspešnic New York Timesa Druga gospa in Pridna punčka, ki so ju prodali v več kot milijon izvodih. Diplomirala je iz zgodovine in ameriške literature na Univerzi Miami. Zdaj z možem in dvema otrokoma živi v okolici Chicaga. Ukvarja se s fotografijo, uživa v vrtnarjenju in skrbi za živali v bližnjem zavetišču.


»Nemogoče je predvideti, kaj se bo zgodilo na naslednji strani … Mary Kubica bralce popelje v povsem nove dimenzije prevar in ironije.« – Booklist

»Ni me sram priznati, da sem zasvojena s sočnimi, nepredvidljivimi romani avtorice Mary Kubica. Iz romana v roman je boljša.« – Joshilyn Jackson, avtorica uspešnice New York Timesa Never Have I Ever (Še nikoli nisem)

»Drzno zasnovan, nepredvidljiv psihološki triler.« – Publisher Weekly

»Zapleten, nadvse razburljiv roman, ki te peha v najrazličnejša razpoloženja. Roman Pogrešana predstavlja premišljen pogled na to, kako se lahko tudi najbolj nedolžne skrivnosti med srečnimi pari in ljubečimi prijatelji v tesno povezanih soseskah včasih nepričakovano in strahovito smrtonosno spremenijo.« – Kimberly Mccreight, avtorica uspešnic New York Timesa Reconstructing Amelia in Dober zakon

SORODNI IZDELKI

15,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

V ISTI KATEGORIJI

NOVO

15,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

37,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

38,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

17,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

18,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

38,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.