Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Neverjetna zgodba o Goergu von Niču
Avtor
Cilla in Rolf Börjlind
Format (cm)
14 × 21,5
Vezava
trda
Število strani
416

Neverjetna zgodba o Goergu von Niču, TV

36,90  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Cilla in Rolf Börjlind
Format (cm)
14 × 21,5
Vezava
trda
Število strani
416

Globoko v zalivu leži vasica Skuggisdan (Senčna stran), kamor sonce posije le enkrat na pet let. Tu živijo moški z brezupnimi vizijami in pokončne, odločne ženske z zravnanimi hrbti in voljo, trdo kot jantar. Nekega dne se v tej od boga pozabljeni vasi pojavi neznanec s škatlo za čevlje pod pazduho.

Trdi, da je Georg von Nič, in vse, ki jih sreča, osupne in očara ter jih kmalu pripravi do tega, da razkrijejo vse, kar so doslej poskušali prikriti ali pozabiti. Toda kdo je prišlek v resnici? In kakšen dih jemajoč čarovniški trik bo izvedel pred osuplim občinstvom?

Avtorja Cilla in Rolf Börjlind sta poznana po sodobnih detektivskih zgodbah o Olivii Rönning in Tomu Stiltonu. Tu pa pokažeta povsem drugačno plat pisanja, ki je bolj podobna njunim filmskim scenarijem: Morrhar & ärtor (1986: O 40 letnem neodločnem Claesu-Henriku), Yrrol (1994, izjemna švedska komedija) ter Jönssonligan (Tolpa Jönssonovih).

VEČ O VSEBINI:

Zagledala je moško glavo, ki je ležala v pesku ali pa štrlela iz njega. Morala je stopiti bližje, da bi videla, za kaj gre. Ko je opazila, da je poleg glave kupček skrbno zloženih oblačil, se ji je srce nekoliko umirilo. Stopila je nekaj korakov naprej.

Izkazalo se je, da glava pripada temnolasemu mladeniču, čigar oči so zrle v morje. Vsaj živ je, je pomislila in malo proč od glave v pesku zagledala rjavo kartonasto škatlo.


O AVTORJIH:

Cilla in Rolf Börjlind sta od leta 2012, ko sta kot pisca kriminalk debitirala z romanom Pomladna plima, napisala sedem knjig iz serije o Olivii Rönning in Tomu Stiltonu. Dve so predelali v televizijski seriji na televiziji SVT, knjige pa so izšle v približno dvajsetih državah. Sta tudi ena najbolj izkušenih švedskih filmskih in televizijskih scenaristov in stojita za filmi Graven, Morden, približno dvajsetimi Beckovimi filmi in stripovskimi klasikami, kot so Lorry, Jonassonligan ter Morrhar & ärtor.

 

 

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

NOVO

15,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

37,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

38,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

17,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

18,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

38,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.