Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Knjiga Slovenija: 1000 razlogov za dopust doma

29,99  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Format (cm)
22,5 × 22,5
Število strani
278
Vezava
trda

Za leto 2020 so pri mednarodni založbi The Slovenia pripravili prav posebno izdajo knjige The Slovenia Book posvečeno slovenskemu turizmu v obdobju med epidemijo koronavirusa in po njej. Knjiga je namenjena domačim slovenskim gostom in bo tako prvič na voljo v slovenščini, v kvadratnem formatu s trdimi platnicami v uradni I Feel Slovenia zeleni barvi. Lahko je popolno poslovno darilo, odlično pa bo izgledala tudi med vašo knjižno zbirko!

The Slovenia Book postaja veliko več kot le knjiga. Gre za gibanje in edinstveno sodelovanje med skupino strokovnjakov, ki delujejo na področju potovalne in založniške industrije. Knjige “The Slovenia”, ki jo redno posodabljajo, je postala prodajna uspešnica z več kot 17.000 natisnjenimi izvodi, odlikuje tematska povezanost, saj pokrivajo vse od naravnih lepot Slovenije, najboljših restavracij, vinarjev, edinstvene ponudbe za preživljanje počitnic do posebnosti posameznih slovenskih regij in njihovih znamenitosti.

V novi zeleni preobleki in tokrat prvič v slovenskem jeziku!
Ekipa domačih in tujih novinarjev – Yuri Barron iz Združenih držav Amerike, John Bills iz Walesa, James Cosier in Clare L. Charlesworth iz Avstralije, Sara Todorović iz Slovenije, Will Dunn, Justine Dunn ter Richard Schofield iz Velike Britanije, je po mnogih letih obiskovanja ogromnega števila slovenskih krajev, vasi in mest, tako najbolj priljubljenih destinacij kot tudi skritih draguljev, izbrala svoje najljubše destinacije in jih zbrala v enem priročnem vodniku, ki je sedaj izšel prvič v slovenskem jeziku.

Knjiga na skoraj 280 straneh vsebuje pregled številnih zanimivosti Slovenije in opisuje najkrajše poti do njih.
Znamenitosti so razdeljene glede na razdelitev Slovenije na makroregije. Ob njih so tudi zemljevidi. Poleg Top 10 seznamov je knjiga razdeljena na štiri glavne slovenske regije (Ljubljana in Osrednja Slovenija, Alpska Slovenija, Sredozemska Slovenija in Kras, Termalna Panonska Slovenija). Znotraj vsake regije so najprej predstavljeni najbolj prepoznavni kraji, potem pa jim geografsko sledi naš izbor najbolj neverjetnih destinacij.

Poleg tega je v njej predstavljenih 1000 razlogov, da Slovenci dopust preživijo v deželi na sončni strani Alp. V knjigi boste lahko našli in prebrali tudi intervjuje z predsednico slovenske turistične organizacije (STO) Majo Pak, etnologom in profesorjem Janezom Bogatajem, najboljšo slovensko chefico Ano Roš, direktorjem Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč Iztokom Altbauerjem, urednico in voditeljico oddaje Na lepše Marjano Grčman, predsednikom uprave podjetja Postojnska jama d.d. Marjanom Batageljem, političarko Aleksandro Pivec, profesorjem umetnostne zgodovine in avtorjem Noahom Charneyem, bivšo direktorico agencije Spirit in novo državno sekretarko na gospodarskem ministrstvu Ajdo Cuderman in predsednikom Turistične zveze Slovenije Pavletom Hevko.

SORODNI IZDELKI

-5 %

28,40  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-11 %

28,50  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

33,16  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %
NOVO

26,50  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

V ISTI KATEGORIJI

-5 %

28,40  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-11 %

28,50  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

33,16  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.