Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Z vami bom na rajžo šel, 2. del
-5 %
Avtor
Primož Hieng
Format (cm)
14,5 × 21,5
Število strani
228
Vezava
trda

Z vami bom na rajžo šel, 2. del

27,08  + DDV

Prihranek: 1,42 
(-5 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Primož Hieng
Format (cm)
14,5 × 21,5
Število strani
228
Vezava
trda

Knjiga je nadaljevanje prvega dela. Spet boste lahko izbirali med 52 novimi turističnimi, zgodovinskimi, etnografskimi, cerkvenimi in drugimi odkritji, ki so bili zaradi določenih vzrokov do sedaj skriti, morda neznani in celo nedosegljivi. Tokrat pa je pred vami tudi kar nekaj pobud za izlete v naravo, k vodam in manj znanim krajem.

  • V Anakaranu in okolici je na voljo več ponudnikov nastanitev in storitev, ki so posebej prilagojene invalidom oziroma gibalno oviranim osebam. Invalidom je dostop omogočen tudi na nekaterih plažah: Adria Ankaran – vključno z bazenom, Mladinsko zdravilišče in letovišče Debeli rtič in na plaži Debeli rtič. Urejen dostop za invalide imajo tudi trgovina, banka, pošta in lekarna v središču Ankarana.
  • Kar precej pomembnih objektov v Kopru je dostopnih za invalide: cerkev Marijinega vnebovzetja, Pretorska palača ter Taverna in cerkev sv. Ane. Prav tako dostopen je Pokrajinski muzej Koper, ki ima za invalide prirejene sanitarije in brezplačen vstop, od leta 2020 dalje pa je na voljo poseben goseničar za vozičke, s katerim omogočajo ogled celotne muzejske zbirke.
  • Celoten kompleks Interpretacijskega središča na Igu bo dostopen invalidom na vozičkih, prav tako pa bo možen tudi ogled koliščarskega naselja. V objektu samega središča bodo sanitarje, ki bodo prilagojene invalidom.
  • Raznolike lokacije na Bledu so prilagojene za obisk invalidov in vabijo na prijetno doživetje. Asfaltna pot ob Blejskem jezeru je odlično pripravljena za osebe na invalidskem vozičku. Po tej poti se lahko odpravite od središča Bleda, pod Blejskih gradom do Velike Zake. Med potjo opazujte čudovito Blejsko jezero ter razglede na grad in otok.
  • Vilmi Topolšek, gonilni sili turistične kmetije Urška, so besede desetletne hčerke invalida segle v srce; že leta 1998 so pri gradnji objekta vanj vključili po mednarodnih standardih opremljen apartma za invalide. Veliko invalidov je počitnice preživelo pri njih, še več pa družin z otroki.

Pogovor z avtorjem

SORODNI IZDELKI

-5 %

28,40  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-11 %

28,50  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

33,16  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %
NOVO

26,50  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

V ISTI KATEGORIJI

-5 %

28,40  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-11 %

28,50  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

33,16  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.