Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Dekle-na-vlaku
-5 %
Avtor
Paula Hawkins
Format (cm)
13 × 20
Število strani
340
Vezava
mehka

Dekle na vlaku

Psihološki triler

Original price was: 17,99 €.Current price is: 17,09 €. + DDV

Prihranek: 0,90 
(-5 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Paula Hawkins
Format (cm)
13 × 20
Število strani
340
Vezava
mehka

Rachel se vsak dan z istim vlakom vozi v središče Londona in nazaj. Vsako jutro vlak hrumi po istih tirnicah in se ustavi ob istih udobnih predmestnih hišicah. Ob prog prične v predmestni hiši opazovati mlad par. Bolj ko ju opazuje, bolj se ji začenja dozdevati, da ju pozna.

Njuno življenje je po njenem popolno. V popolnem nasprotju z razdejanjem v njenem lastnem življenju. Jess in Jason. Idila traja, dokler Rachel nekega dne, tik preden vlak odpelje, pred hišo ne opazi šokantnega prizora, Jess pa je naslednji dan pogrešana. Skrivnosti ne more zadržati zase, pove jo policiji in se tako nepovratno zaplete v dogodke, ki sledijo, in v življenje vseh vpletenih. Jim je bolj škodovala kot koristila?

Odličen roman v slogu Hitchcockovih filmov je v hipu zasedel vrh lestvice New York Timesa in v rekordnem času pridobil neverjetno število bralcev.

Knjižna uspešnica z več kot 23 milijoni prodanih izvodov po svetu! Psihološki triler, ki bo za vedno spremenil vaš pogled na življenje drugih.


RECENZIJA BUKLA:
Psihološko kriminalko Dekle na vlaku, izvirnik je izšel na začetku letošnjega leta, takoj po izidu pa je postala velik hit, lahko smatramo za nekakšen angleški odgovor na knjige ameriške pisateljice Gillian Flynn (Ni je več, Ostrina). Kot svoj prvi napeti roman jo je napisala angleška novinarka in pisateljica Paula Hawkins (1972, prej je pod psevdonimom napisala štiri romantično komične knjige). Glavna junakinja je 32-letna alkoholičarka Rachel Watson, ki se z vlakom vsak dan (na videz) vozi v službo, med vožnjo pa bolj ali manj brezbrižno opazuje dogajanje ob progi (njeno opazovanje je lepa aluzija na film Alfreda Hitchcocka Dvoriščno okno).

No, ne čisto brezbrižno. V eni od hiš ob progi, samo malo stran od njenega bivšega doma, kjer zdaj še vedno živi bivši mož (ta jo je pustil zaradi mlajše ženske, s katero ima otroka), vsakodnevno opazuje lep mlad par. V svoji domišljiji jima počasi nadene imeni ter njuni življenjski vlogi, kar ji je tudi dobro izhodišče za fantaziranje o lastni prihodnosti. Zgodba dobi pospešek v trenutku, ko Paula v hiši ogledovanega para opazi še nekoga tretjega. To preraste v kriminalko nekaj korakov kasneje, saj ženska iz opazovanega stanovanja nenadoma izgine. To dejstvo Paulo avtomatično potisne v raziskovalko tega primera na lastno pest, vse pogostejša srečevanja z bivšim možem in njegovo novo družino pa dogajanju dodajajo srhljivi pridih, saj o njem spoznava vse več novih dejstev … Roman je hitro pritegnil tudi pozornost filmarjev, v glavni vlogi je nastopila angleška igralka Emily Blunt. (Samo Rugelj, Bukla 115)


O AVTORICI:
Paula Hawkins je sprva petnajst let delala kot novinarka, potem pa se je posvetila pisanju leposlovja. Pod psevdonimom je izdala štiri ljubezenske romane, ki so se slabo prodajali. Ker je bila do vratu v dolgovih, si je od očeta sposodila nekaj denarja, se zaprla v sobo in napisala uspešnico Dekle na vlaku, s katero je v zamahu osvojila svet, saj so jo izdali v 50 državah, prevedli v več kot 40 jezikov, po svetu je bilo prodanih več kot 22 milijonov izvodov, po knjižni predlogi pa so posneli tudi film. V Zimbabveju rojena Hawkinsova živi in dela v Londonu.

SORODNI IZDELKI

NOVO

12,99  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-6 %

Original price was: 17,99 €.Current price is: 16,99 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-14 %

Original price was: 35,98 €.Current price is: 30,90 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

V ISTI KATEGORIJI

NOVO

37,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

38,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

17,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

18,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

38,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

37,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.