Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Znova v ravnovesju
NOVO
Avtor
Brennan Richard
Število strani
209
Vezava
mehka

Znova v ravnovesju

Izkoristimo Alexandrovo tehniko v boju proti bolečinam v vratu, ramenih in hrbtu

27,00  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Brennan Richard
Število strani
209
Vezava
mehka

Znova v ravnovesju je praktičen vodnik za samopomoč pri bolečinah v vratu, ramenih in hrbtu.

Avtor Richard Brennan se opira na življenjske izkušnje v vlogi učitelja Alexandrove tehnike, pa tudi bivšega bolnika z bolečinami v hrbtu, ki bralca po korakih popelje na raziskovalno potovanje.


Brennan v knjigi z nizom preprostih vaj v zavedanju pojasnjuje, kako uvesti enostavne, vendar učinkovite spremembe sedenja in gibanja. Številne izmed teh so v osrčju Alexandrove tehnike same.

Lahkoten in prijeten občutek, ki ga vliva knjiga, je močno podkrepljen z obilico prispevkov zdravnikov, specialistov ortopedije in drugih zdravstvenih delavcev ter številnimi zgodbami ljudi najrazličnejših poklicev, ki so jih pestile bolečine v hrbtu in ki jim je Alexandrova tehnika pomagala.


IZ UVODA KNJIGE:

Če ste eden izmed milijonov ljudi, ki jih boli hrbet, še predobro razumem, kaj prestajate, saj so tudi mene vrsto let pestile neznosne bolečine v hrbtu in hud išias. Povedali so mi, da se ne bom mogel nikoli več skloniti ali dvigniti česar koli še tako lahkega.

Popolnoma osupel sem bil, ko sem končno našel rešitev za svoje dolgotrajne težave s hrbtom – osupel, da je bila rešitev v resnici zelo preprosta. Pravzaprav tako preprosta, da sem jo povsem spregledal tudi jaz, spregledalo pa jo je poleg tega več deset zdravnikov, kirurgov in terapevtov, ki so mi vrsto let skušali pomagati.

V nasprotju z drugimi tehnikami ta nima stranskih učinkov niti ni kakor koli tvegana; gre za učinkovit pristop, ki pripomore k večjemu zavedanju med vsakdanjimi opravili in ki nam lahko pomaga znova vzeti v svoje roke moč za odpravo bolečin v hrbtu ali vratu.

Ta knjiga govori o popolnoma drugačnem pristopu od vseh drugih oblik zdravljenja, na katere sem naletel. Osnovna predpostavka Alexandrove tehnike je, da je telo zelo inteligentno in da natančno ve, kaj je treba storiti za zmanjšanje bolečine. Zatika se zgolj v tem, da nevede stalno močno obremenjujemo živce, mišice in sklepe s tem, kako stojimo, sedimo in se premikamo, ta obremenjenost pa preprečuje zdravljenje.

Ko se zavemo, koliko čezmerne napetosti imamo v mišicah, jo lahko začnemo sproščati in omogočati telesu vrnitev v ravnovesje.


»Alexandrova tehnika lahko pomaga olajšati bolečine in preprečiti njihovo ponavljanje s popravljanjem slabe drže in učenjem pravilnih gibalnih vzorcev.«

Andrew Weil, dr. med., avtor uspešnice Spontano zdravljenje


»Izjemno vesel sem, da smo v slovenskem prostoru dobili prvo knjigo o Alexandrovi tehniki in upam, da bo knjiga Znova v ravnovesju mnogim v Sloveniji spremenila življenje tako, kot ga je meni.«

Žiga Repanšek, profesor športne vzgoje


Richard Brennan preučuje Alexandrovo tehniko že od leta 1983, uči pa od leta 1989. Napisal je še sedem drugih knjig o tej tehniki, ki so bile prevedene v 21 jezikov in so v prodaji po vsem svetu.

Richard je soustanovitelj irskega združenja učiteljev Alexandrove tehnike ISATT in vodja edinega centra za izobraževanje učiteljev omenjene tehnike na Irskem, ki ima akreditacijo združenja učiteljev Alexandrove tehnike STAT.

Richard precej potuje po Evropi in ZDA, kjer predava in vodi tečaje o Alexandrovi tehniki. Redno prihaja tudi v Slovenijo. Njegova spletna stran: www.alexander.ie.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

-43 %

Original price was: 34,90 €.Current price is: 19,99 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

34,00  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-7 %

Original price was: 29,00 €.Current price is: 26,97 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-15 %

Original price was: 22,00 €.Current price is: 18,70 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.