Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Življenje je darilo
NOVO
Avtor
Carlos Castaneda
Število strani
406
Vezava
mehka

Življenje je darilo

Zvezek čudežev

29,00  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Carlos Castaneda
Število strani
406
Vezava
mehka

Življenje je darilo Je knjiga toplih, navdihujočih kratkih zgodb iz avtorjevega življenja in modrih, spodbudnih spoznanj, polnih hvaležnosti. Knjiga, h kateri se lahko vedno znova vračamo in jo odpiramo in prebiramo na poljubni strani – vsakokrat nas spomni, za kaj smo lahko hvaleženi.


»Vsak dan je darilo.

Odpri ga. Ne zavrzi ga.

Sámo življenje je darilo.

Žívi ga. Ne pusti ga vnemar.«


Življenje je darilo se odvija skozi niz vsakdanjih zgodb, niz čudežev. Teh, ki se dogajajo vsem nam in ki jih pogosto spregledamo.

Ob branju zgodbe za zgodbo se boste počasi, a vztrajno potopili v svoj notranji svet, soočili se boste z odločitvami, ki ste jih sprejeli, ter z načinom, na katerega razmišljate in živite. 

In niti za trenutek ne boste pozabili, da je življenje sámo darilo.


Avtor v uvodu knjige pravi:

»Pred desetletjem sem začel pisati svoj Zvezek čudežev. Lahko bi ga imenoval tudi dnevnik vsakodnevnih hvaležnosti. Sprva nisem našel ničesar, za kar bi bil lahko hvaležen, pozneje pa se je to spremenilo. Začel sem odkrivati vse več in več in nazadnje nisem mogel nehati. Vse, kar sem videl, je bil čudež. Da živim. Da lahko govorim, hodim. Topla postelja po napornem dnevu. 

In tedaj se je moje življenje spremenilo. Začelo je prekipevati od lepote. In tako sem spoznal, da lepota ni v tem, kar gledam, ampak da je v mojih lastnih očeh. Od takrat naprej sem pisal kar naprej. Zvezek sem nosil s seboj vsepovsod. Vanj sem pisal, kjer koli sem bil. V službi, na vlaku, doma. Vrstice sem napolnil z lepimi besedami, strani z nedopovedljivimi čudeži, knjižnico pa z nešteto zvezki.

In potem se je zgodilo nekaj čarobnega. Kar naenkrat. Nekega dne sem nehal pisati v svoj zvezek. Nehal sem pisati zase in začel pisati za ljudi okoli sebe. Začel sem deliti to čudovito stvar, ki je nisem mogel več zadrževati v sebi.

Knjiga, ki jo držiš v rokah, se je porodila iz življenja. Mojega življenja. Našega življenja. Brez odvečnih besed, a z veliko ljubezni.

Upam, da bo odprtih rok delila lepoto, tako kot jo je prinesla tudi meni. Tudi če se bo dotaknila le ene same osebe, jo je bilo vredno napisati.

Vredno je bilo, da sem prispel do sem.«


STEFANOS KSENAKIS, podjetnik in pisatelj, živi v Atenah. Njegova prva knjiga z naslovom Življenje je darilo je izšla leta 2018 in je takoj postala svetovna uspešnica. Knjiga vsebuje avtorjeva predavanja z naslovom Trinajst zgodb, ki vam lahko spremenijo življenje.

Avtor intenzivno uresničuje svojo največjo željo, organiziranje učnega tečaja z naslovom »Da, zmorem!«. Tečaj, ki se ukvarja z vrednotami in s samozavedanjem, sledi ambicioznemu cilju, da bi ga v svoj program vključile prav vse grške šole, in sicer že od prvega razreda osnovnih šol naprej.

Stefanos Ksenakis je ponosni oče dveh deklet, starih devet in dvanajst let, Eneje in Avre.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

-43 %

Original price was: 34,90 €.Current price is: 19,99 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

34,00  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-7 %

Original price was: 29,00 €.Current price is: 26,97 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-15 %

Original price was: 22,00 €.Current price is: 18,70 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.