Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Zdravilna moč česna + 150 česnovih receptov
-5 %
Avtor
Earl L. Mindell
Format (cm)
12,5 × 19,5
Število strani
216
Vezava
mehka

Zdravilna moč česna + 150 česnovih receptov

14,16  + DDV

Prihranek: 0,74 
(-5 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Earl L. Mindell
Format (cm)
12,5 × 19,5
Število strani
216
Vezava
mehka

Česen je eno najbolj zdravih živil. V tej knjigi je razlaga, kako krepi odpornost organizma in zmanjšuje dejavnike tveganja za srčnožilna obolenja, raka in druge najresnejše bolezni sodobnega časa; kako izberemo pravi pripravek; kako premaguje klice – pa tudi kako ne deluje, če ni pravilno pripravljen, vsaj narezan … Zanimivi so tudi recepti za pripravo jedi, v katerih je česen pomembno živilo in so torej te jedi »zdravilne«. So pa tudi recepti za pripravo česnovih tinktur, namazov in drugih oblik konzerviranja česna.

Ampak česen prav pri vseh ni v čislih. Smrdeč zadah, prebavne težave … In surov niti ni najbolj učinkovit. V knjigi je razloženo, da je najučinkovitejši staran česnov izvleček, ki ima tudi znanstveno dokazan učinek na zdravje srca in ožilja. Česnove učinke proučujejo že zelo dolgo, a tudi z najmodernejšimi raziskovalnimi metodami zgolj potrjujejo, kar je že dolgo znano. Tako so na Univerzi v Alabami v ZDA razkrili mehanizme v česnu, ki pomagajo srcu. Proučevali so, kako strt česen vpliva na rdeče krvničke. Celice so pretvorile iz česna molekulo, ki ščiti krvne žile z zmanjšanjem vnetja in sproščanjem sten žil. Ameriški raziskovalci z Državne univerze v Pensilvaniji pa so potrdili, da staran česnov izvleček – česnovih strokov v koncentrirani obliki in brez vonja – zmanjšuje raven holesterola, krivca za srčnožilna obolenja, zaradi katerih vsako uro enega Slovenca doleti možganska kap ali infarkt.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

-4 %

26,99  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

27,00  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

27,55  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.