Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Z-mentorstvom-do-srcnega-voditeljstva_3D_3
Avtor
Klaudija Javornik , Tatjana Kolenc
Format (cm)
16 × 23
Število strani
384
Vezava
mehka

Z mentorstvom do srčnega voditeljstva

27,50  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Klaudija Javornik , Tatjana Kolenc
Format (cm)
16 × 23
Število strani
384
Vezava
mehka

Mentorski dnevnik Z mentorstvom do srčnega voditeljstva je napisan za »navdih in v pomoč«, kot so zapisali v rubriki Mentorska vez MQ revije (številka 44), v kateri sta se avtorici predstavili. V dnevniku opisujeta svoj način dela v mentorskem procesu, cilje in njihovo uresničitev, najrazličnejše dejavnosti ter kaj sta v mentorskem procesu pridobili na profesionalnem in osebnem področju.


Beseda avtoric: Knjigo, ki sva jo v podnaslovu poimenovali Mentorski dnevnik, sva napisali za navdih in pomoč vsem, ki se bodo na to pot še podali, bodisi kot mentorji ali njihovi mentoriranci. Iz lastnih izkušenj lahko potrdiva, da nas mentorstvo kot izmenjava znanj, izkušenj in življenjskih načel izjemno obogati, tako na osebni kot na poslovni ravni, in okrepi zavedanje pomena sodelovanja, zaupanja, spoštovanja in odgovornosti kot ključnih sestavin uspeha na katerem koli področju v življenju. V knjigi podeliva tudi nekaj nasvetov prihodnjim generacijam, ki se bodo vključevale v mentorske programe.

Knjiga je tudi svojevrstna kronika izobraževalnih in poslovno-izobraževalnih dogodkov v obdobju mentoriranja, ki so s svojo vsebino, sporočili, druženjem in mreženjem prispevali k temu, da so bili cilji mentorskega procesa doseženi. S povzetki teh dogodkov želiva, da se vsa znanja, ideje, prodorne misli, dobre prakse, načela vodenja in sodobnega voditeljstva, ki so bili izmenjani na teh dogodkih, ohranijo in so na voljo vsem, ki jih to zanima. Prav tako želiva izreči poklon vsem organizatorjem, govorcem in ostalim udeležencem za odlično osmišljene in izpeljane dogodke in sočasno opozoriti zainteresirano javnost na številne možnosti za izobraževanje, druženje in mreženje, ki so nam na razpolago. Knjiga ne nazadnje pokaže, kaj vse se lahko doseže v manj kot enem letu, če k zadevi pristopimo z iskrenim namenom in potrebno zavzetostjo, in potrjuje, da ZNAMO-HOČEMO-ZMOREMO in KOLIKOR VLOŽIŠ-TOLIKO DOBIŠ.


Izjemno vesela in ponosna sem, da se je v tem primeru vzorno uresničilo vse, za kar si prizadevamo pri projektu mentorstva v okviru Združenja Manager. Hvala avtoricama, Tatjani in Klaudiji, ki sta spisali odličen priročnik mentoricam in mentorirankam, mentorjem in mentorirancem. Gre za presežek, ki poleg tega, da je lahko navdih in motivacija ostalim, odraža tudi današnji poslovni svet, številne možnosti, ki jih imamo na voljo tako za osebno rast kot tudi poslovni uspeh, pa jih večina niti ne zazna. Naj bo ta knjiga abecednik vsem, ki hočejo narediti najboljšo verzijo sebe! Imenitno opravljeno delo! Priporočam ga vsem in vsakomur, saj ima vsak nekaj, kar lahko da, in je v vsakem moč, kaj spremeniti na bolje! – Ani Klemenčič, vodja delovne skupine za Mentorsko mrežo Sekcije Managerk pri Združenju Manager

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

-43 %

Original price was: 34,90 €.Current price is: 19,99 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

34,00  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-7 %

Original price was: 29,00 €.Current price is: 26,97 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-15 %

Original price was: 22,00 €.Current price is: 18,70 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.