Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Moj očarljivi grof
Avtor
Gaelen Foley
Format (cm)
14 × 21,5
Število strani
480
Vezava
trda

Moj očarljivi grof, TV

37,90  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Gaelen Foley
Format (cm)
14 × 21,5
Število strani
480
Vezava
trda

Ena izmed najbolje prodajanih avtoric na lestvicah USA Today in New York Timesa znova navdušuje – v zloglasnem angleškem regentskem klubu Pekel ni bilo še nikoli tako vroče.
Klub Pekel: V javnosti je ta škandalozna združba londonskih plemičev znana po tem, da se vdaja vsem možnim oblikam razvrata. V resnici pa so bojevniki, ki bi za varnost kralja in države tvegali lastna življenja.

Nekoč je zaprisegla, da se bo poročila z grofom Falconridgeem. Zdaj se zaklinja, da ga bo pozabila. Potem ko jo je zapustil, da bi obvaroval svojo skrivnost, se ga je Mari, lady Pierson, uspešno izogibala, toda le dokler se ni nepričakovano pojavil v Londonu in je tako prevzel, da se je znova zaljubila vanj.

Dolžnost ga je prisilila, da se je vrnil v Marino življenje, a zaradi ljubezni kaj kmalu v njem tudi ostane. Ognjevite lepotice ni nikoli pozabil in ni ji nameraval zlomiti srca. Toda njuna na novo odkrita ljubezen je kmalu v nevarnosti – klub Pekel od svojih članov namreč veliko zahteva in v pomembni misiji mora Jordan razkriti smrtonosno zaroto, ki bi lahko ogrozila celo življenja vseh agentov.

V zgodbi Moj očarljivi grof Foleyjeva bralce znova popelje skozi vrata škandalozne združbe londonskih aristokratov, ki nevarne misije skrivajo za govoricami o svoji pokvarjenosti. V zgodbi se znova združita nekoč zapuščena lepotica in skrivnostni malopridnež, ki ga nikoli ni nehala ljubiti – in ko se iskre začnejo kresati, boste razumeli, zakaj je Julia Quinn knjige Gaelen Foley razglasila za ‘vedno čudovite’.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

Prednaročilo -20 %

Original price was: 16,95 €.Current price is: 13,56 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

16,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

16,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

16,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

37,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.