Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Verjamem-v-drugacne-sanje
NOVO
Avtor
Alja Pak Storjak
Ilustrator
Irena Režek
Format (cm)
21,5 × 22,5
Število strani
42

Verjamem v drugačne sanje

26,00  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Alja Pak Storjak
Ilustrator
Irena Režek
Format (cm)
21,5 × 22,5
Število strani
42

ZGODBA O RESNIČNI DEKLICI, KI VABI K ODKRIVANJU OSEBNE MOČI za sanjalce vseh starosti. Knjiga o posebni moči Deklice Niki je namenjena vsem nam.

Res drugačna slikanica, ki nas z močnim sporočilom in s skrbno zastavljenimi podobami usmeri k odkrivanju naših želja in nakazuje pot novih možnosti.  Spodbuja, da otroci in odrasli temu posvetimo kolikor le moremo veliko pozornosti: nekega dne se lahko z zaupanjem tja odpravimo in na pot povabimo še vse, ki so nam dragi. Pravljica odpira pomembno možnost: Sanje se lahko uresničijo. In vabi: Ustvari pot do zvezd in svoje drugačne sanje tudi ti!

Čisto posebna pravljica po RESNIČNI zgodbi družine, ki bije težke bitke življenja in premaguje premnoge izzive. A kljub vsemu ali pa ravno zato, VERJAME V DRUGAČNE SANJE in sledi svojemu srcu. Na tej poti se je družinica preselila iz Slovenije, dežele, ki v svojem imenu nosi ljubezen, v Novo Zelandijo, deželo dolgega belega oblaka. Skrivnost osebne moči jim razkriva njihova deklica Niki, ki ima zelo redko diagnozo in številne dnevne izzive, a hkrati nepredstavljivo čarobnost. Zdaj ima na drugem koncu sveta svoj dom blizu morja, ljubeča starša ter bratca in sestrico. In svoje zvezdice

POSEBNOST: 2 pravljici v 1: PRVIM BRALCEM SE BO DOMIŠLJIJA PREBUDILA ŽE OB PREBIRANJU KRATKIH STAVKOV Z VELIKIMI TISKANIMI ČRKAMI! Čarobnosti zgodbe pa se v polnosti prepustimo ob prebiranju celote v malih tiskanih črkah – za že bolj spretne bralke in bralce, mamice, atije, velike bratce in sestrice, dedije in babice ter vse tiste, ki prebirajo knjigo mlajšim.

POSEBNOST: KATERA PA JE TVOJA NAJSVETLEJŠA ZVEZDA?
Izjemni zgodbi slikanice je ob koncu dodanih kar nekaj presenečenj, s katerimi Deklica vabi, da svojo najsvetlejšo zvezdo ustvariš tudi ti.

Eden od zvezdnih odlomkov iz slikanice: Takrat jih je Deklica zagledala: njene zvezdice, ki jih je tako zelo rada opazovala, so jo ljubeče dvignile in jo igrivo ponesle višje in višje. RAZPELA JE ROKE IN SE PREPUSTILA LAHKOTNOSTI. ZAČUTILA JE SVOJO POSEBNO MOČ.

Kot pravi avtorica ALJA PAK STORJAK, mamica treh otrok, deklice Niki ter dvojčkov Alexa in Mile: Niki nas je naučila, da ni naključij. To knjigo držiš v roki z namenom. Imaš svoje drugačne sanje, ki jih lahko uresničiš. Morda si svoj oblaček že našel ali pa ga še iščeš. Na tej poti smo zdaj skupaj s tabo in razkrivamo naše nevidne stopnice. Vodijo do avtentične življenjske drže in tvoje osebne moči, vse tja do belega puhastega oblačka, kjer je vse mogoče. To je prostor tvojega notranjega miru, meditativnega sanjarjenja, pa tudi praznovanja. Prostor, kjer so slišane tvoje misli in kjer s pozornostjo kreiraš, manifestiraš.

V knjigi je predstavljen tudi koncept I am WELLth – Mindful Lifestyle, ki ga je avtorica Alja Pak Storjak zasnovala na osnovi svoje strokovne in življenjske poti ter predstavlja temelj njenega dela in osebne moči. V obliki kart bo na voljo odraščajočim in odraslim za dodatno podporo k vsebini slikanice.

Ilustracije, resnično sanjsko pokrajino, je ustvarila ilustratorka in animatorka Irena Režek. Tako kot avtorica pravljice ima tri otroke. Irena si je za to zgodbo zamislila čisto poseben svet: ko se potopiš vanj, ugotoviš, da so želje in misli in sanje bolj resnične od vsega, kar imamo za … resnično. Oblak je bolj čvrst kot stol, zvezda bolj trdna kot hiša, misel in želja pa bolj zanesljivi, kot je ta svet, v katerem … včasih dopustimo, da smo ujeti.alja-pak.jpg


ALJA PAK STORJAK – po rodu je iz Rogaške Slatine, zdaj z družino živi v Nelsonu na Novi Zelandiji. Psihologinja in svetovalka za wellbeing v organizacijah, a najprej mama – dvojčkoma Alexu in Mili ter prav posebni deklici Niki, glavni junakinji pravljice. Ta s svojimi vsakodnevnimi izzivi postavlja temelje družini in verjame v drugačne sanje. V domačem kraju se je spominjajo kot nežne modrooke deklice z najmočnejšim backhandom na teniških igriščih; najraje je igrala z očetom in podporo vedno našla pri mami. Med urami klavirja se je učila igranja citer, a le tako dolgo, dokler ni do solz presenetila babice s pesmijo Cvetje v jeseni na citrah dedka, ki ga ni nikoli spoznala. V šoli je imela najraje geografijo, a predvsem zato, ker je potiho čakala na tiste zadnje strani v atlasu sveta, ko je bila predstavljena Nova Zelandija. Ko je bilo njeno večje študentsko potovanje v zadnjem trenutku odpovedano, je še isti dan preusmerila načrte in tisto poletje prepotovala devet držav. Srce ji je pospešeno bilo vsakič, ko je morala stopiti na oder, pa vendar je predavala že blizu 5000 poslušalcem na področju novega čuječega življenjskega sloga v Sloveniji, na Hrvaškem, v Avstraliji in na Novi Zelandiji. Domače kraje in ljudi opisuje z izjemnim žarom, a srce jo je vodilo drugam.

1608755197263.jpgIrena Režek, samozaposlena v podjetju Van Gag. Ukvarja se z umetniškim ustvarjanjem. Njena strast je ilustriranje knjig za otroke. Zanima jo zgodba, kako jo začiniti s humorjem, ji dati obliko in ustvariti čarovnijo. Druga ljubezen pa je animacija, ki je prav tako pripoved zgodbe skozi ilustracije, ki vživijo. Vsak nov projekt ji pomeni nov izziv s katerim se razvija in raste. Tako kot avtorica pravljice ima tri otroke. Irena si je za to zgodbo zamislila čisto poseben svet: ko se potopiš vanj, ugotoviš, da so želje in misli in sanje bolj resnične od vsega, kar imamo za … resnično. Oblak je bolj čvrst kot stol, zvezda bolj trdna kot hiša, misel in želja pa bolj zanesljivi, kot je ta svet, v katerem … včasih dopustimo, da smo ujeti.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

Prednaročilo -20 %

18,32  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

21,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

21,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-7 %

18,51  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.