Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Velika ljubezenska zgodba
NOVO
Avtor
Susanna Tamaro
Format (cm)
12,5 × 19
Vezava
mehka
Število strani
248

Velika ljubezenska zgodba

14,95  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Susanna Tamaro
Format (cm)
12,5 × 19
Vezava
mehka
Število strani
248

V veliki in do tistega trenutka popolni sestavljanki mojega življenja mi je manjkal en košček. Ta košček si bila ti. Edith in Andrea, provokativna najstnica in pedanten kapitan, katerih poti se naključno križata na trajektu, ki pluje iz Benetk proti Grčiji. Eden tistih neznatnih neštetih trenutkov, iz katerih je zgrajeno življenje. Trenutek, ki jima za vedno spremeni prihodnost.

Sprva zavračanje možnosti. Le kako bi se lahko dva, ki sta si tako različna, privlačila? Sledijo trenutki ljubezni, najprej skrivne, potem obdobje dolge ločitve, nevarnost skrivnosti, nepričakovana sreča in težka preizkušnja … In na koncu otok, prežet z vetrom in s soncem, kamor se dva zatečeta, da bi obnovila razpadajočo hišo in si ustvarila dom. Otok, na katerem Andrea ostane sam. Resnično pomembni dialogi, ki se nikoli ne končajo. Kljub temu da mu vsakodnevna skrb za vrt in čebele ljubljene žene pomaga, da znova zaživi, Andrea ne preneha govoriti s svojo ženo. Z nežnostjo in strastjo ji pripoveduje njuno veliko ljubezensko zgodbo.

Obljubi ji, da bo našel njuno hčer Amy, ki je z njima že pred leti pretrgala vse vezi. Morda je možno na novo začeti, se vrniti k družini ne glede na vse žal besede in neprijetne resnice? Preprosta, a hkrati čustev polna zgodba, ki nam postavlja temeljna vprašanja o povezavi med človeškimi dušami, o naši zmožnosti, da se spremenimo, o usodi, ki nas združi in loči. Ko se nam zdi, da smo izgubili sposobnost, da bi iskali svetlobo, skrbeli zase, ali je zares srce tisto, ki ne bije, ali pa ga mi ne znamo slišati? Čustven roman, poln modrosti, ki nam lahko pokaže pot do preporoda, ki ga vsi iščemo.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

NOVO

34,00  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

15,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

16,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-43 %

Original price was: 34,90 €.Current price is: 19,99 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

37,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.