Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Vaš human design
NOVO
Avtor
Dana Stiles , Shayna Cornelius
Format (cm)
17 x 22,5
Vezava
mehka
Število strani
175

Vaš human design

27,90  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Dana Stiles , Shayna Cornelius
Format (cm)
17 x 22,5
Vezava
mehka
Število strani
175

SPOZNAJTE SVOJ EDINSTVENI ENERGIJSKI TIP IN GA IZKORISTITE ZA USPEH IN SAMOURESNIČITEV!

Se sprašujete, kakšen je vaš življenjski namen? Zaradi česa ste tukaj? Kako delati, se pri tem zabavati in se z največjo lahkoto povezovati z drugimi? Vse to je v vaši zasnovi! Human design je revolucionaren sistem samorazumevanja. Vključuje modrosti iz zahodne astrologije, sistema čaker, Ji džinga, kabalskega drevesa življenja ter vidike sodobne kvantne mehanike, biokemije in astronomije.

To mogočno orodje zelo natančno razkriva, da ima vsak človek različne naravne talente, edinstven življenjski namen in poseben način delovanja, ki ga usklajuje s svojo pravo naravo. Prav tako ponuja praktične strategije za pristno, lahkotno in uspešno krmarjenje po vaši edinstveni življenjski poti.


KAKŠNA JE VAŠA ENERGIJSKA ZASNOVA?

  • Ali ste manifestor? Ustvarjeni ste za to, da spodbujate spremembe s sprejemanjem svoje drzne in neodvisne narave. Tukaj ste zato, da počnete, kar želite, kadar želite, ker to želite!
  • Ali ste generator? Tukaj ste zato, da se nehate spraševati, kaj bi morali storiti v prihodnosti. Najbolje vam gre, če ste prisotni v sedanjem trenutku in zaupate svojim instinktom.
  • Ali ste generator manifestor? Ustvarjeni ste za to, da ste večplastni in da delujete izven okvirjev. Ko se odzivate na tisto, kar vas navdušuje, k sebi zlahka pritegnete, kar si želite.
  • Ali ste projektor? Pozabite na hitenje in neskončno garanje. Tukaj ste zato, da prispevate svojo modrost in spoznanja, ne pa, da se trudite z običajnim 40-urnim delovnikom.
  • Ali ste reflektor? Zasnovani ste tako, da zrcalite svet okoli sebe in doživljate neomejeno število zanimanj in občutkov. Tukaj ste, da se osvobodite potrebe po definiranju sebe in sprejmete svojo odprtost.

Human design vas usmerja, kako se lahko skozi življenje in svet okoli sebe premikate na način, ki je energijsko usklajen z vami, tako da boste v vsakdanjem življenju doživljali manj odpora, več uspeha, harmonične povezave, božanski čas in tok. Najboljše od vsega pa je, da vam ponuja posebna navodila, kako lahko okrepite svojo avro in kot magnet dan za dnem pritegnete v življenje svoje sanje, in to na način, ki ustreza vam.

Odkrijte najboljšo različico sebe s pomočjo knjige Vaš human design!


O AVTORICAH:

?Shayna Cornelius and Dana Stiles sta strokovnjakinji za human design, duhovni učiteljici in ustanoviteljici v duhovnost usmerjenega podjetja Day-Luna™. Verjameta, da je njun namen pomagati širiti kompleksno in življenje spreminjajočo modrost human designa na razumljiv in dostopen način.

 

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

-43 %

Original price was: 34,90 €.Current price is: 19,99 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

34,00  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-7 %

Original price was: 29,00 €.Current price is: 26,97 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-15 %

Original price was: 22,00 €.Current price is: 18,70 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.