Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Varuhi časa
-7 %
Avtor
Janja Naglič
Format (cm)
14 × 22
Število strani
260
Vezava
mehka

Varuhi časa

23,25  + DDV

Prihranek: 1,75 
(-7 %)
-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Janja Naglič
Format (cm)
14 × 22
Število strani
260
Vezava
mehka

… preteklost … sedanjost … prihodnost …

Najboljši prijatelji, Ana, Matej in Luka se nepričakovano znajdejo v letu 1246. Spoznajo kraljeviča in princeso, ki jim pobližje predstavita življenje na mogočnem gradu v srednjem veku. Niti slutijo ne, da jih v preteklosti čaka osupljiva skrivnost, ki jo morajo skupaj razrešiti, če se želijo vrniti v sedanjost.

Avtorica mladinskega domišljijskega romana nas popelje v svet potovanja skozi čas. V točno določen čas v preteklosti, kjer obravnava značilnosti visokega srednjega veka. Skozi celotno vsebino spremljamo razne zanimive izume, ki so umeščeni v čas po srednjem veku vse do sedanjosti.

Roman je prepreden s tipično mladostniško tematiko pustolovščine, prijateljstva, družine, naklonjenosti, prve ljubezni, razvijanja telesa in uma, obvladovanja uma in volje, socialnih stikov, šolskih obveznosti.

Zgodbo dopolnjuje deset mojstrskih ilustracij, ki natančno sledijo dogodkom in združijo opise srednjeveške dežele Trejton v zaključeno celoto ( Prof. nemškega jezika in književnosti Ivana Matošević).


Iz knjige:

»Če hočem povedati vse, moram začeti čisto na začetku,« je počasi spripovedjo začel Trevian. Pogladil se je po bradi. »Zelo sem bil presenečen, ko sem vas spoznal. Vedel sem, da se bodo naše poti križale, a nisem vedel, da že zdaj.« Napeto so poslušali.

»Prišli ste iz drugega sveta, pravzaprav ste prišli iz drugega časa. Iz prihodnosti v leto 1246. Poklicani ste bili z razlogom. Bili ste izbrani …«

»Izbrani za kaj?« Luka ni mogel biti tiho. Imel je toliko vprašanj …


O avtorici: Janja Naglič je 36 letna univerzitetna diplomirana politologinja, ki nikoli ni skrivala svoje velike ljubezni do knjig, dišečih novih in predvsem starih, ki nosijo s seboj veliko zgodb, tistih, ki so napisane in še posebej tistih, ki niso, ter do slovenskega jezika in pravopisa. V življenju ji največ pomenita narava in družina, saj preživlja življenje v idilični hišici na vrhu hriba s partnerjem Markom in navihano hčerko Alico. Verjame v ljubezen, spoštovanje, prijateljstvo in ve, da najdragocenejših reči v življenju ni mogoče kupiti.

Mladinski roman Varuhi časa je njen prvi, ki je našel pot do bralcev, in upa, da napeta zgodba in magične ilustracije (Marko Štruc) mlade in mlade po srcu odpeljejo daleč od resnega sveta med visoke vrhove domišljije in drugačnega sveta.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

NOVO

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-5 %

20,89  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

17,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

24,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.