Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

V objemu življenja
NOVO
Avtor
Nina Osenar Kontrec
Format (cm)
14,5 × 21
Število strani
410
Vezava
mehka

V objemu življenja

29,99  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Nina Osenar Kontrec
Format (cm)
14,5 × 21
Število strani
410
Vezava
mehka

Ganljiva, navdihujoča, resnična zgodba o ljubezni, ki se odvija v dveh razsežnostih. Na eni strani opisuje čarobne trenutke z Nininim izjemnim možem in srčni klic po materinstvu. Na drugi strani pa se v ospredje postavi njena nepopustljiva volja do življenja, kljub hudi bolezni, ki jo je za pet let prikovala na posteljo.

Knjiga prinaša tudi znanstveno raziskovalni del, ki podrobno opisuje Sindrom kronične utrujenosti. V njenih straneh boste našli navdihujoče sporočilo vere v življenje

  • Globoko intimna zgodba ljubezni, spremlja avtorico na čarobnem popotovanju do materinstva s čustveno in duševno izpolnitvijo.
  • Prepletajo se močna volja, upanje in nepremagljiva življenjska energija, pri čemer nas navdihuje ljubezen, ki nikoli ne izgine.
  • Vztrajnost in notranja moč, ki nas vodi skozi najtemnejše trenutke, na poti zdravljenja in nam daje vero v lepoto vsakega dne.

Pet let bolečine je prineslo veliko trenutkov, ko bi Nina lahko opravičljivo dvignila roke. Lahko smo le hvaležni, da je ta kresnica v jantarju tako močno sijala. Tako zelo želela živeti. In se v vsem tem času tako veliko naučila. V objemu življenja namreč ni le resnična zgodba o ljubezni, temveč študija sindroma kronične utrujenosti z mialgičnim encefalitisom. Je pričevanje o boju s strokovnjaki, ki so ji vseskozi vsiljevali diagnoze, o katerih je globoko v svojem životu vedela, da niso prave. In ko je prvič popustila in se vedcem predala, je plačala visoko ceno.

Težko je skozi vrstice, ki opisujejo njeno zlomljeno srce. Težko se je soočiti s prizori razčlovečenja v imenu pomoči, ko »jaz vem, kaj je dobro zate«. Obenem pa je Nina vseskozi ostajala samoniklo bitje. Bitje, ki tudi trpi. Postajati senca sebe, biti »zgolj« spomin, a hkrati vedeti, da bližnjih ne vodi zlo, temveč neskončen obup, občutek nemoči, vse to ji je pomagalo preživeti. Saj ne prej, ne vmes in ne zdaj sveta ne vidi kot nekaj, kar ti samo po sebi pripada. Drug drugemu nismo dolžni ničesar, a hkrati vse. Kdo bi razumel to dvojnost?

Njena zgodba je liturgija volje uma, res je, a predvsem ljubezni – tiste, ki ne govori, ampak dejavno ljubi. Tudi v tišini.

“Avtobiografska romanopisna izpoved nam slika vinjete življenja s sindromom kronične utrujenosti. Nina Osenar Kontrec, priljubljena osebnost slovenske estrade, nas dobrohotno sprejme v goste in z nami deli najbolj zahtevno strmino svoje življenje poti. Krutemu doživljanju osebnega dna navkljub pa ves čas govori le – o ljubezni.” K. Rebolj, dr. med., spec. psihiatrije


O AVTORICI:

Nina Osenar Kontrec je priznana slovenska televizijska voditeljica in pevka. S svojo karizmo, šarmom in talentom se je uveljavila kot ena vodilnih medijskih osebnosti v Sloveniji. Prepoznavna je po pronicljivem voditeljskem slogu, energičnosti in profesionalnosti, ki jo je pridobila v svoji bogati karieri. Napisala je knjigo o trpki življenjski preizkušnji, ki jo je doletela kmalu po rojstvu sina. Sindrom kronične utrujenosti z mialgičnim encefalitisom jo je za pet let prikoval na posteljo, za vedno pa zaznamoval njeno milo dušo.

Bolezni navkljub je Ninina pripoved prežeta z ljubeznijo in je lahko vir motivacije in navdiha za bralce, ki se morda znajdejo na podobnih življenjskih prelomnicah. Nudi iskren vpogled v njeno notranje življenje, boj z boleznijo, misli, vrednote in filozofijo, ki so jo preoblikovale kot osebo, in vseskozi preslikava na plan neusahljivo ljubezen do življenja.

Nina piše v sočnem, lahkotno viskoznem in hkrati iskrivo mehkem jeziku, ki nas popelje skozi barvito zorenje predanega partnerskega odnosa, njene čuječe osebnosti in srca, polnega brezpogojne ljubezni.


O KNJIGI IZ MEDIJEV:

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

NOVO

16,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

16,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

15,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.