Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Tečaj meditacije
NOVO
Avtor
Osho
Število strani
208
Vezava
mehka

Tečaj meditacije

Ta 21-dnevni izkustveni tečaj meditacije je zasnovan tako, da lahko vsak okusi meditacijo, kot jo je učil sodobni mistik Osho

24,00  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Osho
Število strani
208
Vezava
mehka

V knjigi Tečaj meditacije so zbrane meditacije, ki jih je Osho ustvaril za današnji čas, za sodobnega človeka, ki zaradi hiperaktivnega uma in hitrega tempa težko zgolj sedi v tišini in opazuje svoj dih.


Če želite živeti bolj izpolnjeno življenje, boste najprej želeli spoznati svoj potencial, kdo v resnici ste. Meditacija je pot do tega spoznanja. Predstavlja metodologijo znanosti o zavedanju.

Lepota te notranje znanosti je v tem, da posamezniku omogoča samostojno raziskovanje in preizkušanje metod v njegovi zasebnosti. Odpravlja odvisnost od zunanjih avtoritet, potrebo po povezovanju s katero koli organizacijo in obveznost sprejemanja določene ideologije. Ko razumete korake, se po poti meditacije sprehodite na sebi lasten način.


S predstavljenimi meditacijami lahko vsak izkusi mirno, tiho čuječnost in se zave svoje prave narave.

V okviru tega 21-dnevnega programa boste vsak dan spoznali drugačen vidik meditativnega življenja, praktične meditacije in vaje zavedanja, povezane s tempo dneva, pa bodo orodja, s katerimi boste lahko eksperimentirali.

Vsak dan je dopolnjen tudi z mislijo dneva in prazno stranjo za vaše zapiske.


Osho je pri svojem znanstvenem pristopu k notranjemu svetu meditacije in samoodkrivanja eksperimentiral z vsemi meditacijskimi tehnikami, ki so se razvijale v preteklosti, in preučeval njihove učinke na sodobnega človeka. Videl je, kako preprosto je uporabiti starodavno sveto mantro kot zamenjavo za sodobno uspavalno tableto.


S svojim razumevanjem je ustvaril nove meditacije za današnje ljudi. Predlaga, da začnemo s telesom – se začnemo zavedati, kaj lahko opazujemo v mislih in občutkih sistema telo-um.

Veliko Oshovih meditacij se začne s telesno aktivnostjo, da najprej sprostimo napetosti ter stres telesa in uma. Zatem se lažje spustimo v izkušnjo mirne in tihe čuječnosti, zavedanja.


Za začetnike meditacije je to vodnik, ki jih bo korak za korakom učil meditirati, biti čuječi in mirni. Za izkušene meditante pa je ključ, da svojo prakso povzdignejo na novo raven.


OSHO, sodobni mistik, čigar življenje in učenje vplivata na milijone ljudi vseh starosti in poklicev, je britanski Sunday Times razglasil za enega od »1000 ljudi, ki so zaznamovali dvajseto stoletje«. Njegove mednarodne knjižne uspešnice so na voljo v 60 jezikih po vsem svetu.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

-15 %

18,70  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

25,00  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

25,00  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

27,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.