Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Strastno prepričevanje
Avtor
Johanna Lindsey
Format (cm)
13,5 × 20,8
Število strani
432
Vezava
trda
Zbirka
11. knjiga , Maloryjevi

Strastno prepričevanje, TV

36,90  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Johanna Lindsey
Format (cm)
13,5 × 20,8
Število strani
432
Vezava
trda
Zbirka
11. knjiga , Maloryjevi

James Malory odjadra proti Ameriki, da bi izpolnil dano obljubo: njegova hčerka Jacqueline bo družbi predstavljena v Ameriki. Judith in Jacqueline nista le sestrični, sta tudi nerazdružljivi najboljši prijateljici. Ker Judith ne želi zamuditi Jacquelininega vstopa v družbo v Connecticutu, prepriča starše, naj ji dovolijo, da za nekaj dni prestavi debitantski nastop, da bo lahko spremljala sestrično. Nobena od njiju se ne namerava zaljubiti že v prvi sezoni, a Judithini načrti padejo v vodo, ko se na ladji sooči z duhom, ki jo preganja še v sanjah.

Maloryjevi ne vedo, da je mornar Nathan Tremayne tihotapec v škripcih. Odločen je, da bo v Ameriki izpeljal tajno misijo, ki mu bo prinesla pomilostitev, vendar dobi občutek, da bo prelepa Judith delala zgago. Punčara nekako razkrije njegovo skrivnost – in zdaj ga izsiljuje, da izpolnjuje njene želje. Čeprav se na odprtem morju strasti zlahka razvnemajo, se Nathan zaveda, da si aristokratska lepotica s podležem, kot je on, samo krajša čas.

Ko se v Connecticutu zgodi nepredstavljivo in imajo Maloryjevi zvezane roke, Nathan prevzame nadzor nad strašno situacijo. Kot kapitan, ki usmerja svojo lastno barko, obrne ploščo in se bori z vso močjo, da bi osvojil pravico do njenega srca.


»Maloryjevi so družina, ki si jo vsi želijo, zato je vrnitev v njihov svet kot vstop v košček nebes. Način, kako Lindsey ustvari zapeljivo ljubezensko zgodbo o merjenju moči, je naravnost čaroben. Ljubezen, smeh, pustolovščina in strast, ki dobijo veter v jadra, ko nasprotnika iz otroštva postaneta ljubimca.« – Romantic Times

»To je zgodba, ki so jo oboževalci Maloryjevih piratov komaj čakali, in ta vrhunska pripovedovalka ne razočara. V knjigi so pustolovščine, strast, nevihte, družinske norčije, vse prežeto s humorjem. Najboljši od vsega so odnosi med očetom in hčerko in patos – in če to ni dovolj, obstaja množica članov družine Malory, ki zadovoljijo vse, ki želijo videti stare prijatelje v novih dogodivščinah, medtem ko nova generacija buri duhove. Lindsey ne razočara!« – Romantic Times

SORODNI IZDELKI

Zadnji izvod -50 %

Original price was: 34,90 €.Current price is: 17,45 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-28 %

Original price was: 13,95 €.Current price is: 10,00 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

V ISTI KATEGORIJI

Prednaročilo -20 %

Original price was: 16,95 €.Current price is: 13,56 €. + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

16,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

16,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

16,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

37,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.