Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Srečala sem tebe našla sem sebe
NOVO
Avtor
Gabrijela Duh
Format (cm)
14,8 × 21
Število strani
180
Vezava
mehka z zavihki

Srečala sem tebe, našla sem sebe

Kako sem premagala misli in občutke ter uspela najti svoj notranji mir.

24,00  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Gabrijela Duh
Format (cm)
14,8 × 21
Število strani
180
Vezava
mehka z zavihki

Srečala sem tebe, našla sem sebe, je izjemna knjiga, izjemne ženske, ki odkrito spregovori o svoji življenjski poti, vseh padcih in vzponih, vseh spodrsljajih in naukih, ki jih skozi svojo pot spozna in doživi.

Knjiga je polna praktičnih razlag, polna pozitive in odličnih pogledov na življenje, pomen, minljivost, naravo, svet in človeka kot bitje, ki je del vsega skupaj, po drugi strani pa le delček nekega obdobja v vsem skupaj.

Knjiga, ki bi jo morala prebrati vsaka izmed nas, in vsak moški, ki si želi vpogleda v žensko razmišljanje. Na vsaki strani so podobnosti, ki jih vidiš v razmišljanju s pisateljico. Zgodba, ki opolnomoči in premakne vsako žensko. Vredna vsake minute branja, saj strani požiraš eno za drugo.


Gabrijela začne knjigo s:

»S teboj bi rada delila svojo zgodbo o veri in zaupanju v življenje.

Bila sem preprosta in z lastnimi pogledi na svet. Ob prvem zavedanju sebe sem se v družini počutila kot vesoljka, ki ne ve, kaj išče na tem svetu. Počutila sem se kot opazovalka, ki ne ve, kaj naj počne z vsemi informacijami zunanjega sveta, saj je moj svet veliko lepši kot ta, ki ga opazujem.«


Nekaj glavnih naukov iz knjige:

  1. Zunanji svet je odraz tvojega notranjega sveta.
  2. Kadar si v svojem stebru, veš kaj so dobre stvari. K tebi bo prišlo vse dobro, ko ne bo več tvoj gospodar ego.
  3. Veliko stvari bo izgubilo svoj pomen, mogoče ga nikoli niti ni imelo – ker življenje je nekaj drugega kot to, kako bi se naj živelo.
  4. Hodi po poti srca, saj le srce ve, kaj je zate in kaj ni. Prisluhni mu, ne zanemarjaj ga, kajti le srce ve, kaj ti lahko da življenje. Ni vzponov ne padcev, so le poti, ki ti kažejo, kdo si.
  5. Naj te vsak nov dan vodi v tvoj pristan. Prepusti se toku življenja, tudi takrat, kadar najbolj boli. Ničesar ne izsiljuj, pričakuj. Samo bodi in videl boš, da je kljub vsemu lepo.
  6. V življenju ti je dano vse: upaj si pogledati tja, kjer te najbolj boli. Videl/a boš, da bolečina sčasoma zbledi, v srcu pa oživi sreča.
  7. Dovoli si biti tisto, kar si, in videl boš tisto, kar ne vidijo oči, vidi pa tvoje srce. Popeljalo te bo tja, kjer je doma ljubezen.
  8. Življenje nima meja: vse, kar ti rabi, ti da. Ne omejuje te, omejuješ se sam, ker si vpet v vzorce zunanjega sveta, ki brišejo lepoto tvojega sveta. Spusti vse, kar ni zate, da bo lahko prišlo tisto, kar je. Ne obupaj, ker vse pride takrat, kadar zaupaš brez dvoma.

Knjiga je primerna za vse, ki se spopadajo s težkimi obdobji v življenju in iščejo nekaj več. Knjiga za vse, ki iščete smisel življenja, ki želite od življenja več.


O avtorici:

Gabrijela Duh (1974) – zaposlena med tistimi, ki postavljajo meje takrat, kadar na zabavah pogledamo pregloboko v kozarček. Rada ima ljudi, ki imajo smisel za humor, smeh je pol zdravja. Obožuje naravo, tam je doma.

 

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

NOVO

16,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

16,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

15,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.