Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Samo ljubil sem te
NOVO
Avtor
Rosella Postorino
Format (cm)
14 × 21,5
Število strani
416
Vezava
trda

Samo ljubil sem te, TV

Izpod peresa avtorice mednarodne uspešnice Hitlerjeve pokuševalke

36,90  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Rosella Postorino
Format (cm)
14 × 21,5
Število strani
416
Vezava
trda

Včasih je to, da te iztrgajo iz objema ljubezni, edina možnost za preživetje. Na koncu prejšnjega stoletja usoda tri otroke prikrajša za vse, kar jim je blizu. Omar, Nada in Danilo odraščajo, boreč se za lastno življenje, a hkrati s tem rešijo drug drugega.

Izpod peresa avtorice mednarodne uspešnice Hitlerjeve pokuševalke prihaja nov roman, ki so ga navdihnile resnične zgodbe, ki nas vržejo v središče krvave vojne, ki divja v srcu Evrope.

Pomlad leta 1992. Nad sirotišnico v Sarajevu se razteza sivo nebo. Desetletni Omar preživlja dneve pri oknu, čeprav bi ga lahko opazil ostrostrelec. Neskončno si namreč želi videti svojo mamo. Od tistega dne, ko ga je iz njenih rok iztrgala granata, ne ve, ali se ji je uspelo rešiti ali pa je umrla.

Bombe ne nehajo padati. Skrb starejšega brata ga ne more potolažiti. Potem pa ga nekega dne mlada Nada prime za roko, ne da bi mu rekla eno samo besedo, in v trenutku postane središče Omarjevega sveta. Ima nebeško modre oči, ognjevit značaj in žilo na čelu, ki ji izstopi, ko se razjezi, kot na primer ob misli, da bodo njenega brata poslali na fronto.

Mnogo napora je vloženega, da otroke odpeljejo iz obleganega mesta. Tako jih nekega julijskega jutra dajo na avtobus in otroci odrinejo na pot, ki bi lahko pomenila njihovo rešitev. A če je Omarjeva mama še vedno živa, kako ga bo našla? In kaj če Nadin brat umre v vojni? Avtobus na poti proti Italiji vijuga med ruševinami in zasedami krutih četnikov. Nada na avtobusu spozna trinajstletnega Danila. Ima tople roke, družino, ki jo je pustil za sabo, in obljubo, da bo poskrbel za Nado.

Omar. Nada. Danilo. Ko tragedija uničuje Evropo in njihovo življenje, ti trije otroci brez mater, brez ljubezni in brez človeka, ki bi jih branil, spletejo težavno vez, ki jih bo povezovala celo življenje. Izgon in identiteta, zvestoba in izdaja, premaganost in odpuščenje. Zgodba o odraščanju in vojni, zgodba o »biti rojen« nam pokaže ne le, kako enostavno je trpeti bolečino, temveč tudi, kako lahko jo je zadati. Predvsem pa, kako močna je lahko želja po življenju, ki je tudi sredi grozot nič ne more ugasniti.

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

16,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

17,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

35,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

37,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.