Posebni popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 49,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Prelomno_srečanje
NOVO
Format (cm)
21,4 x 14
Vezava
trda
Avtor
Meghan Quinn
Število strani
480
Zbirka
1. knjiga , Bratje Cane

Prelomno srečanje, TV

Bratje Cane, 1. del

36,90  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Format (cm)
21,4 x 14
Vezava
trda
Avtor
Meghan Quinn
Število strani
480
Zbirka
1. knjiga , Bratje Cane

Od ene najbolje prodajanih avtoric prihaja med vas povsem nova romantična komedija o obupanem milijarderju, ki išče zaročenko. Ta sodobna priredba Čednega dekleta je briljantno domiselna in tako zelo zabavna, da se strani kar same obračajo.

Kako sta se spoznala? Ključno vprašanje, ki ga postavijo vsakemu paru – in odgovor je običajno kakšna razposajena zgodbica o zaljubljenih golobčkih, ki ju je zadela Kupidova puščica. Najino prikupno srečanje (no, ne tako zelo prikupno) pa je bilo nekoliko drugačno. Sprehajala sem se po bogati soseski na Beverly Hillsu in iskala bogataša, ki bi se bil pripravljen poročiti z mano – saj veste, da bi bila moja zaprisežena sovražnica, ki me je pravkar odpustila, ljubosumna name.

Privihral je okoli ovinka kot kakšen veličasten velikan, momljal o tem, da mu je posel splaval po vodi, in se poskušal izmotati iz nastale godlje. In takrat sva se srečala. Nobenih iskric ni bilo med nama. Niti namiga, da bi se lahko razcvetela ljubezen.

Že naslednji hip sem goltala brezplačni čips in gvakamole ter poslušala človeka, ki mi je razodel vse svoje težave, kar je vodilo k veliki prošnji – hotel je, da postanem njegova Vivian Ward, saj veste, tista iz Čednega dekleta, le da se ne bi smela tako razposajeno vesti. Kakšna predrznost. Vendar pa ljudje iz obupa delajo bedarije, in utapljala sem se v obupu – zato sem privolila v kupčijo.

Moja velika napaka pa je bila – kaj velika … OGROMNA! – da sem se po nesreči zaljubila v edinstvenega Huxleyja Cana.


MNENJA O KNJIGI:

“Naj vas ta povzetek ne zavede – to je IZREDNO VROČA romanca, pri kateri spolna napetost kar curlja z vsake strani. Že na začetku me je posrkala in požirala sem jo tako hitro, da je bilo že skrb vzbujajoče celo za neizmerno oboževalko romantičnih komedij Meghan Quinn. In to je romantična komedija, pa čeprav nadvse napeta in žgečkljiva.” – Jeeves Reads Romance

“Naravnost vrhunsko! Vsekakor imam novo najljubšo knjigo MQ. Zgodba je tako čudovita, da se smeješ na glas, in otroci so me kar naprej spraševali, kaj je tako smešnega! Spolna napetost med Huxom in Lottie je bila osupljivo fantastična. Ta dva pa res do pičice dokažeta reklo, da je med ljubeznijo in sovraštvom tanka meja. Knjige ne bi mogla bolj priporočati.” – LA. Readsromance

“Knjiga mi je bila všeč. Nedvomno je bila najbolj smešna knjiga, kar sem jih kdaj prebrala.” – TaylorsReadThat

SORODNI IZDELKI

V ISTI KATEGORIJI

NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

36,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

15,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

37,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

15,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

35,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.