Vsak teden novi popusti za naročnike novic. Prijavi se >>

Do BREZPLAČNE DOSTAVE vam manjka še 39,00  (velja za predračun, kartice, PayPal)!

Ponovno Olive

Nadaljevanje uspešnice Olive Kitteridge

15,95  + DDV

-
+

POMEMBNO OBVESTILO! Prednaročniška cena velja do oz. do izida. Po oddanem naročilu boste na vaš elektronski naslov prejeli predračun, ki mora biti poravnan do . Knjige, ki so kupljene skupaj s prednaročilom odpošljemo ko knjiga iz prednaročila izide. Če bi želeli ostale knjige, ki so že izšle dobiti prej, oddajte dve ločeni naročili.

Avtor
Elizabeth Strout
Format (cm)
12,5 × 19
Število strani
320
Vezava
mehka

»Enako čudovito kot prvi roman. Ponovno Olive nas zajedljivo opominja, da je življenje zaradi empatije, te nujne zahteve za ljubezen, nekoliko manj nesrečno.« — NPR


Zbadljiva, iskriva in nenaklonjena spremembam, a hkrati neusmiljeno iskrena in neverjetno sočutna. Olive Kitteridge je nepremagljiva življenjska sila (San Francisco Chronicle). Pri časopisu The New Yorker pravijo, da Elizabeth Strout »vsakdanje poživi z osupljivo silo«, to pa ji je najbolje uspelo ravno v tem romanu, ki opisuje, kako se ikonična Olive trudi razumeti ne le sebe in svoje življenje, ampak tudi življenja vseh okoli sebe, prebivalcev mesta Crosby v Mainu.

Najstnica, ki se trudi soočiti z izgubo očeta; mlada ženska, ki rojeva ob najbolj smešno neprimernem trenutku; negovalka, ki prizna srednješolsko zaljubljenost; odvetnica, soočena z dediščino, ki je ne želi sprejeti: nepozabljiva Olive nas še naprej preseneča, plaši, sega do srca in navdihuje. Kot temu pravi Stroutova: Nositi breme skrivnosti z največ miline, kar je premoremo.

Elizabeth Strout, dobitnica Pulitzerjeve nagrade, je znova opisala življenje priljubljene Olive Kitteridge, lika, ki je razburkal domišljijo mnogih.


»Olive je briljantna stvaritev. Ne le zaradi večne nergavosti, ampak ker je glede pomanjkljivosti enako brutalno iskrena do sebe, kot je do drugih. Zaradi iskrenosti se ji ljudje, nenavadno, zelo radi zaupajo, in ravno zaradi teh surovih pogovorov je pisanje Stroutove tako močno – liki se do konca razgalijo, v vsej žalosti, trpkosti in zmedi. Velika, strašna zmeda, ki ji pravimo življenje, se kar zliva iz strani tega ganljivega romana. Stroutova resda ne ponudi vseh odgovorov, vendar se je z vsem pripravljena spopasti.« — The Wall Street Journal

»Zaradi Elizabeth Strout sem vzljubila to nenavadno žensko, ki je nikoli nisem spoznala v živo in o kateri nisem vedela ničesar. Elizabeth je res izvrstna pisateljica.« — Zadie Smith, The Guardian


Roman, ki so ga med najboljše knjige leta uvrstili: Time, Vogue The Washington Post, Chicago Tribune, Vanity Fair, Entertainment Weekly, BuzzFeed, Esquire, Real Simple, Good Housekeeping, The New York Public Library, The Guardian, Evening Standard, Kirkus Reviews, Publishers Weekly in BookPage.

SORODNI IZDELKI

NOVO

35,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
-28 %

10,00  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green

V ISTI KATEGORIJI

NOVO

19,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

11,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

35,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

34,90  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

26,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
NOVO

13,95  + DDV

mojaknjiga-cta-bag-icon-green
Dostava

Večina knjig je na zalogi, zato bodo dostavljene v najkrajšem možnem času.

Varno nakupovanje

Omogočamo varno nakupovanje s kreditnimi karticami in sistemom PayPal.

Želim prejemati novice o novostih, popustih in podobnih marketinških dejavnostih.

Prijava na E-novice

Želim prejemati e-novice o novostih, akcijah, popustih, anketah in podobnih marketinških dejavnostih.